Hej och glad jul!

Inte många dagar kvar till jul nu och även om allt är annorlunda detta året med Covid-19 så ser jag framemot att få vara julledig och mysa med familjen❤️. Behöver man tips på julfirandet och julklappar så lyssna på vårt avsnitt i Älskade hundliv om just detta för massa härliga tips.
Ni hittar avsnittet här: https://open.spotify.com/episode/4SlsWfAPdiTVqAGfJeqLsc?si=6OTKEre8Sw2-0xLGpTgtzw

Vår podd Älskade hundliv ❤️Har så många härliga podd-avsnitt på min lista och längtar till nästa inspelning. Då blir det om nyår och vad vi kan göra för att underlätta dagen för hunden och lite hur man kan jobba förebyggande för nästa år. Det som kommer upp i avsnittet har verkligen hjälpt mig! Gizmo blev ju tyvärr traumatiserad som valp och han har varit fruktansvärt rädd men med hjälp av detta har vi klarat snart 12 nyår tillsammans ❤️.

Nu till något av det bästa. Vi kommer köra 52 äventyr att uppleva nästa år😍. Detta efter inspiration från @52adventures som har skrivit en bok om just detta. Jag har inte läst den än men har beställt ett exemplar som jag verkligen längtar efter. Min lista är klar och ni kommer få den här nedan och jag har stigit ur lite från hennes tema som var naturupplevelser. Jag har tagit lite blandande äventyr, många ute i naturen men också lite andra som jag tänker är en utmaning och ett äventyr. Fick frågan på vår instagram @ljusglimtens när jag la upp om det vad ett äventyr är. Och jag tänkte det samma när jag började med min lista. Vad är egentligen ett äventyr?

Jag ser det som något som skapar en upplevelse. Stor som liten. Som kan få mig pirrig eller där jag känner att här får jag en utmaning. Något som ger mig något och en känsla av glädje, lycka, lugn. Därför är min lista lite spridd. Jag har med några i naturen, några som baseras på mat och smak-upplevelser, som involverar hundträning och hästträning och annat smått och gott. Jag kör på, tycker jag att det är ett äventyr så är det 😜

2021 ett år fyllt av äventyr 🤩

Här kommer min lista och den är utan inbördes ordning:
1. Kallbada
2. Sova ute i hängmatta
3. Vandra med övernattning
4. Paddelbord
5. Lång ritt
6. Stjärnskåda
7. Paddla kanot
8. Prova en ny sport
9. Testa en ny maträtt
10. Laga mat på öppen eld
11. Meditera vid havet
12. Fredagsmys i skogen
13. Vandra runt en sjö
14. Hoppa från 5:an
15. Bestiga ett berg
16. 7 dagars runstreek
17. Simma ut till en ö
18. Gå en bit av Skåneleden
19. Starta Joy på en tävling
20. Gå på svampjakt
21. Springa en mil
22. Anordna en tävling för välgörenhet
23. Plocka bär i skogen
24. Fiska
25. Skjuta pilbåge
26. Rida med hund
27. Köra häst
28. Galoppera barbacka
29. Skjuta lerduvor
30. Åka bort med övernattning själv
31. Spela in en hund-kortfilm
32. Göra ett nytt htm-program
33. Åka iväg bara jag och P
34. Sova i tält
35. Åka linbana
36. k9 biatlon
37. Åka skridskor
38. Discgolf på ny plats
39. Snorkla
40. Måla med hund
41. Älgsafari
42. Bygga något till hundarna
43. Lära Joy åka skateboard
44. Träna för Jenny Damm
45. Picnic i skogen
46. Utomhusbio
47. Cykla på Ven alt på annan utflykt
48. Bada i ny sjö
49. Blekinge Skärgård
50. Bjuda på 3-rätters utomhus
51. Baka en kaka med blommor
52. Vandra med en vän

Längtar så att checka av denna lista och dela med mig av den till er. Några har redan börjat följa med på instagram så vi skapade en hashtagg #52äventyr2021 så man kan se vad alla hittar på. Så KUL! Häng på vetja 😃


Var rädda om er så hörs vi.
Kärlek. ❤️ /L


6 kommentarer

Års resumé 2020 - H.Stens Gård · 1 januari, 2021 kl. 16:19

[…] detta och allt kommer självklart dokumenteras. #52äventyr2021 Man kan läsa mer om listan här:https://hstensgard.se/2020/12/21/52-aventyr/Göra klart det sista på nya […]

Tjuvstart! - H.Stens Gård · 4 januari, 2021 kl. 21:40

[…] är att man ger sig själv nya upplevelser.Hela min lista på 52 äventyr hittar ni här: https://hstensgard.se/2020/12/21/52-aventyr/Älskade hundliv podden hittar ni […]

Trolljakt runt sjö! - H.Stens Gård · 8 januari, 2021 kl. 23:07

[…] Hela listan för 52 äventyr finns här: 52 äventyr […]

Pulkarace och picknick - H.Stens Gård · 21 januari, 2021 kl. 23:04

[…] 2 blev picknick med pulkarace. I vår lista 52 äventyr står det picknick i skogen men jaja vi körde picknick i pulkabacken istället. Tweek it 😜. En […]

Bada i en ny sjö - H.Stens Gård · 20 juli, 2021 kl. 12:26

[…] Älskar verkligen att checka av äventyrslista och undrar vilken nästa punkt ska bli. Vad tror du?Hela listan kan du hitta här 52 äventyr […]

Oktober - H.Stens Gård · 16 november, 2021 kl. 00:45

[…] gör mig enormt lycklig och ödmjuk för livet. Att testa hooper tillhörde dessutom vår lista på 52 äventyrFör Joys del har det varit slalomträning och väntan på löp. Som vanligt är mina […]

Kommentera