Efter några dagar av förkylning så tog jag med mig barnen och körde till deras mormor för några dagars semester i Båstad. Vi fick några riktigt härliga dagar med god mat och fina utflykter, och det kommer komma några semestertips i ett annat inlägg för alla som vill kunna ha med sig hunden på semestern.


Väl hemma igen var det valpkurs på söndag förmiddag och efter det drog vi på ett nytt äventyr av #52äventyr2021. Bada i en ny sjö stod på schemat och eftersom vi aldrig varit där vågade vi inte ta med hundarna. Tycker det är viktigt att respektera reglerna för platsen och se hur det ser ut först så det känns som en lämplig plats att ta med de fyrfotade.

Sjön var något svår att hitta och vi var lite vilse en stund och jag började ställa in mig på en picknick i skogen istället men sen plötsligt var den där framför oss och WOW vad vackert det var. Vattnet var otroligt klart och det var nästan lite utomlandskänsla med klipporna och sanden. Vi slog upp vårt lilla badcamp och svalkade oss i vattnet, busade med barnen (fick sällskap av mina två av mina syskon och barnens kusiner), fikade och badade sen ens vända till innan hemfärd. Det blev en perfekt liten utflykt innan det var dags för uppladdning innan grundkurs på kvällen.

En gömd skatt

A little goes a long way för plötsligt kändes det som en riktigt bra spenderad sommardag med trötta, solbrända, lycklig barn som varit på äventyr. Å till nästa gång kan vi till och med ta med hundarna för det fanns en liten plats de hade kunnat svalka sig på. Enda minuset skulle vara att man behöver ta med strandtält eller parasoll för att skydda sig lite från solen om man inte vill ha allt för långt till det vackra vattnet.

Nästan som utomlands
Fikapaus runt bebis

Älskar verkligen att checka av äventyrslista och undrar vilken nästa punkt ska bli. Vad tror du?
Hela listan kan du hitta här 52 äventyr

Kärlek /L


0 kommentarer

Kommentera