Nytt år och nya möjligheter!

Som ni kanske har läst i tidigare inlägg så är jag sjukt taggad på våra 52 äventyr detta året. Så igår kunde jag inte hålla mig utan tjuvstartade med att bygga koja som överraskning till sonen. Det var så mysigt att ligga där med hans lampor som växlar i regnbågensljus. Tanken var att vi skulle sova där men någon blev lite för leksugen så vi myste där en stund och flyttade sen över till sängen för att sova. Kojan är fortfarande uppe så det lär bli en hel del mys och lek där till i veckan .

Mys i kojan ❤️I veckans podd-avsnitt av Älskade hundliv kommer jag prata mer om listan och dela med mig av mina och era äventyr. Det är så sjukt många bra tips! Jag har några bonusar under mina 52 ordinarie efter att ha läst vad andra ha delat med sig av och det är precis detta jag vill. Att man ska inspirera varandra.

Kanske känner man sig stressad av att göra 52 äventyr på ett år. Då säger jag modifiera. Gör hälften, en i månaden eller varför inte flera på en gång. Man kan ju tex vandra, nakenbada och laga mat över eld på en gång eller varför inte göra äventyr hemma som att laga en ny maträtt, bygga koja, kolla på fåglar, måla någon ny typ av motiv eller testa ett nytt pyssel eller spel. Det viktigaste är att man ger sig själv nya upplevelser.

Hela min lista på 52 äventyr hittar ni här: https://hstensgard.se/2020/12/21/52-aventyr/

Älskade hundliv podden hittar ni här:
https://open.spotify.com/episode/7pEqWMsQJAvu5uZ3mtHi1m?si=T0cWdzKsTeufR-x3Bl2HEQ

En annan sak!
Jag planerar för en föreläsning i shaping. En inlärningsform man kan använda sig av i hundträning. Det är ett riktigt kul sätt att träna och hunden får tänka själv och blir därför härligt slut i huvudet.
Datum är inte hundra satt men jag kommer i föreläsningen bla visa första stegen i inlärning av att åka skateboard med hjälp av shejping.

Vill du hålla dig uppdaterad om när föreläsningen blir av så mejla info@hstensgard.se

Föreläsningen kommer ske online och förhoppningsvis längre fram även på gården när vi kan ha lite fler deltagare.


Och sist men inte minst dela gärna med dig av dina äventyr oavsett hur många du väljer att göra. Det är så kul att läsa om och se vad ni hittar på! Jag blir super inspirerad och vet att andra känner likadant.

Allt blir bättre med mysig belysningHa det gött så länge så hörs vi!
/L0 kommentarer

Kommentera