H.Stens gård
Vi fick in leksaker från Doggie-Zen och jösses vad populära det varit. Alla hundar jag har sett här som har lekt med dem har älskat dem och jag har inte kunnat låta bli att testa några själv. Sjukt roliga!!
De har allt från leksaker med belöningsfickor, expanderrep, bollar, med olika typer av päls (från djur med bra levnadsvillkor) och fuskpäls. Långa, korta, att kunna ha i fickan och massa mer! Älskar vår leksakslåda även om den börjar gapa tom nu och det snart krävs en ny beställning av roliga leksaker till vovven. Perfekt som julklapp (det närmar faktiskt sig) både till sig själv, någon man känner eller varför inte till vovven för de har aktiveringsleksaker med. Det och lite godis från Algguttens så kan man stryka hunden från listan över julklappar att införskaffa.

Något annat kul är att Feelgood evententet vi var med i våras är tillbaka i höst. Perfekt för att få in ny energi och få massa pepp till vinterhalvåret. Jag kommer hålla i två olika Doga-pass ett med akupressur och ett med tema läka. Kommer bli så mysigt att grotta ner sig i massa feelgood pass och föreläsningar.


Vill man hänga klicka på länken här: Feelgood weekend

Tim testar våra nya leksaker
Provsmak på lammlunga och kalkonfile. 2 nyheter från Algguttens

Joker och Joy
Joker fick testa på hoopers och det var riktigt roligt! Passade honom utmärkt och vi får se om det blir något mer av den varan. Just nu känns han så fin i kroppen och jag är så in i tacksam över att han blev bra efter hans kropp föll ihop förra året. Det var fruktansvärt och jag trodde aldrig vi skulle komma hit där vi är idag vilket gör mig enormt lycklig och ödmjuk för livet. Att testa hooper tillhörde dessutom vår lista på 52 äventyr

För Joys del har det varit slalomträning och väntan på löp. Som vanligt är mina månadsuppdateringar sena så vi har ju hunnit få löpet och parningen nu och det finns mer att läsa om det här: Parningsresa till Sundsvall

Vi testade hooper hos hundlogikTrona och Tyra
Hos hästarna händer det inte så mycket. Ett tag funderade jag på att sälja Tyra och att vi skulle skaffa en mindre ponny till barnen istället. Jag har dock lagt det på is fast intresset var stort. Jag gillar ju henne grymt mycket och vill egentligen inte göra mig av med henne men ökar barnens hästintresse får vi se hur vi gör då. Tills vidare har vi våra TT. Fast de inte får massor med tid just nu så har vi haft några mysiga ryktningsstunder tillsammans och jag tänker att vi ska öka på träningen nu i vinter när mycket annat blir lugnare.

Guldhäst 🧡Projekt
I oktober la vi mest tid på vår slinga i skogen som vi bland annat använde vid vår Halloweenrunda för hundar och ägare. Det var ett väldigt uppskattat event och en härlig stämning på gården. Det tog sin lilla tid att jobba fram stigen men äntligen har vi en bra runda runt utan massa träd och sly ivägen.
Andra projekt har varit min framtida rabatt in mot trädgårdslandet. Dels att täcka med kartong, sen att lägga hö och till våren blir det plantering. Kommer bli en bioas är tanken. De är viktiga våra små pollinerare!

Innan..
Efter


Livet
Var i Malmö och hängde med min syrra. Hade 6 årig bröllopsdag. Tände brasor, fikade ute och hade allmänt bra hösthäng med människor jag älskar <3

Ser framemot i November
Att sätta mig ner med boken och skriva. Har numera en deadline att hålla så nu blir det att åka av. Ser också framemot att börja avrunda året. Avsluta projekt och att välkomna julen. Det är mycket nytt som kommer spira fram med som gör mig pirrig och jag tror det kommer bli mycket spännande framöver helt klart.

Var rädd om er.
Kärlek /L

Nedan kommer lite bilder från Halloweeneventet 🧡


0 kommentarer

Kommentera