Nu har vi varit på vårt första äventyr och WOW!
Detta kan helt klart vara det bästa jag kommit på för detta året.

Vi passade på att checka av punkt 52, vandra runt en sjö.
Det blev en lite mindre sjö i Vedema Strövområde strax uytanför Hässleholm. Super fint ställe och mysfaktorn höjdes med flera procent med all snö som kommit över natten. Barnen och hundarna älskade det!

Kasta snöboll, rulla sig, göra snöänglar och busa. De hade just denna dagen ett litet event så man kunde se ett troll när man var där så blev en liten ujpptäcksfärd med. Efter vi gått runt sjön valde vi att gå en halva till för att komma till en grillplats fristående från de andra. Här grillade vi korv, drack varm choklad och tuggade mumsiga ben.

Sen var det dags att bege sig tillbaka till bilarna för hemfärd efter nästan 3,5 timme ute. Lagom runda med för mig med pauser nu med foglossning.
På vägen hem körde vi inom för att köpa en loksele till Trona. Sen var vi härligt trötta resten av dagen.

Kan varmt rekommendera Vedema. Det var väldigt fint och min bror som varit där några gånger tidigare bertätade att det fanns berg man kunde gå upp på med fin utsikt. Så man kan variera sina runder utefter sin egen förmåga.

Hela listan för 52 äventyr finns här: 52 äventyr

Vill man hänga på kan man tagga #52äventyr2021

Ha det bäst!
/L


0 kommentarer

Kommentera