Äventyr 2 blev picknick med pulkarace. I vår lista 52 äventyr står det picknick i skogen men jaja vi körde picknick i pulkabacken istället. Tweek it 😜. En backe vi var ensamma vid och som inte är en klassiskt pulkabacke eller vad man ska säga 😅. Och det viktigaste med punkten var att vi var ute och njöt så det blev ju rätt ändå. Pulkarace var dessutom en bonus punkt på min lista. Vi vet ju liksom aldrig om vi får snö i Skåne.

Lyckades snurra runt några gånger med pulkan.

Det blev en fantastisk fin dag. K tyckte det var super och ville inte åka hem och vi skrattade och njöt riktigt mycket. Fick några riktigt fina bilder med och det blev världens finaste familjeäventyr. Vi drack varm nyponsoppa och åt semelkladdkaka jag bakat dagen innan. Så det kunde inte varit mycket bättre.

❤️
Viktigt med varm dryck. Denna gången nyponsoppa.
Fikamys ❤️. Semelkladdkaka till oss och mjuka ben till hundarna.

Kommer bära med mig detta för alltid dels för hur mysigt vi hade men också eftersom det blev vårt sista äventyr med Gizmo ❤️. Som nu har lämnat oss i evig saknad 💔. Han njöt så av snön, traskade som han ville och fick massa hundfika. Livet är inte samma utan honom och efter nästan halva livet ihop måste jag komma på hur man fortsätter utan han. Jag försöker klänga mig fast vid detta minnet och minnas glädjen och kärleken men mest känns det som jag dött 1000 gånger om. Jag saknar honom något otroligt min älskade vän som hjälpt mig genom livet så länge.

I minnet till honom som räddade mitt liv kommer jag starta som en liten minnesfond/stipendium. Tanken är att det ska delas ut på hans födelsedag, 22 februari och ansökan är för alla vars hund räddat deras liv eller någon annans. Som hjälpt någon att må bättre, hjälpt till i rehab eller som bara behöver en ljusglimt med sin hund i en svår tid. Jag vill att hans minne ska leva vidare för alltid och att han som räddade mitt liv även efter döden kan hjälpa till att rädda andras. #gizmosljusglimt ❤️

Jag kommer älska dig förevigt och när förevigt tar slut kommer jag älska dig lite till ❤️

Ta hand om er och krama era hundar lite extra. Tyvärr lämnar deras fotspår våra tidigare än vad vi vill ❤️/L


1 kommentar

Januari en månad i grått - H.Stens Gård · 1 februari, 2021 kl. 16:18

[…] Ligger lite efter med äventyren efter sorgen när vi fick säga farväl till Gizmo och jag låter det ta sin tid. Det får bli mer än ett äventyr någon vecka helt enkelt. Det är ju massa veckor kvar på året och ett av de finaste äventyren har jag redan haft ❤️. Det sista vi hade tillsammans allihop Pulkarace och picknick […]

Kommentera