Min topp 10 lista över året:

  1. Joys utveckling och glädje på tävling har varit OTROLIG! Från att jag har fått mata in energi så har hon blommat ut och börjat bli galningen jag vet hon kan vara.
  2. Nosework utbildningen! Så himla givande och jag som alltid gillat nosarbete har nu ännu en sport att älska och lära ut i. Och som verkligen funkar för alla. Älskar!
  3. Den mentala resan. Aldrig fullärd och alltid i någon form av utveckling men så många verktyg i lådan nu att låsningar inte blir långvariga. Att kunna stötta andra i deras är något jag fått göra mer detta året och det är en ynnest. Att också få fortsätta mina studier i ämnet är GULD!
  4. Whiskys första tävlingsår. Alltid speciellt att start karriären med en ny hund och bege sig ut på tävlingsäventyr tillsammans. Känner mig trygg i vart vi är påväg och det är en fin känsla att ha.
  5. Poppe! Vår kära lilla ponny som tagit familjen med storm. Det var tufft att säga adjö till Trona men det blev så himla rätt för alla. Han är en magisk liten ponny och att se barnen med honom är typ det finaste!
  6. Att inte starta nya projekt. Okej inga stora iaf 😅. Det har gjort att jag kunnat avsluta några pågående och hållit mer lugn i själen. Något som behövts med allt annat livet.
  7. Kvällar vid sjön. De hamnar på listan för de minns jag med värme. Som vi trivs där hela familjen! Lite god mat med, plaska vatten, mysa. Lyckominne!
  8. Mitt och Jokers Htm klass 2 start i våras. Det var ren FLOW!
  9. Min träningsresa. Rör mig mot målet och känner mig starkare, snabbare och har tappat en del av kilogramen jag vill bli av med (för hälsan och mina träningsmål). Stolt över det och att jag lyft min egna träningen i prioritet.
  10. Mina fantastiska kursare. Så mycket fin hundträning jag fått följa och glädje jag fått se och höra. Tack för alla ögonblick jag fått vara med på, alla fina uppdateringar ni tagit er tid att skriva till mig och att jag får vara en del av resan med er hund ❤️

Har du gjort en topp 10? Inte? GÖRT!! Det kan vara på ett eget litet papper ingen ser men så bra att reflektera över vad man uppskattat, gillat, är nöjd och tacksam över. Stort eller smått spelar ingen roll. Svårt att hitta dem? Bläddra i kamerarullen, kolla i kalendern eller i en konversation med någon du älskar. Även i mörka stunder finns det glimtar av ljus. Leta eller be om hjälp att hitta dem om du behöver. Hitta guldkornen och håll dem nära hjärtat ❤️

Mot 2024 och nya äventyr 🌟

Kategorier: LivetSummering

0 kommentarer

Kommentera