Första dagen i Februari och jag hoppas på mer färg och glädje än föregående månad som har tagit hårt på hjärtat. Jag försöker verkligen se de ljusglimtarna vi fick och fokusera på dessa för att inte gå under i ett totalt mörker. Lite bättre blir det av #färgbruari så även om det är grått inne ska det vara färgglatt ute. Denna idé piggar i alla fall upp mig med att klä sig i färg. Sen kanske det blir lite knepigare med magen för tänker ju inte handla hem en ny garderob men några oversize plagg har man ju. Kommer du vara med i #färgbruari?

Läppstift dagen till ära #färgbruariÅter till summeringen.

Januari bjöd på kursstarter i grund, aktivering och viltspår och som jag älskar detta. Det är så roligt att se utvecklingen och hur alla jobbar med sina hundar. Det har även blivit en och annan privatlektion och WOW vad det hinner hända saker från gång till gång. Från en osäker hund som inte riktigt vågar ta för sig till en som vill veta mer om vad matte ber om så de kan lyckas tillsammans. Så roligt att se!
Vill man boka privatkurs kan man bara mejla oss på info@hstensgard.se och alla kurser finns här: Kurser / Föreläsningar

Ett ekipage som utvecklats enormt 🤩

Podden Älskade hundliv snurrar på och jag tycker den är en fröjd att göra. Lite tekniska detaljer kan självklart förbättras men känner att det kommer komma många bra ämnen framöver och fick så fin feedback på 52 äventyr avsnittet. TACK!
Vill man lyssna så gå in här: https://open.spotify.com/episode/2ubvvZpemAh36vWnAGJHDo?si=ij1N3T7HQo6KGepJicFdiw

Vår omslagsbild till podden


Ligger lite efter med äventyren efter sorgen när vi fick säga farväl till Gizmo och jag låter det ta sin tid. Det får bli mer än ett äventyr någon vecka helt enkelt. Det är ju massa veckor kvar på året och ett av de finaste äventyren har jag redan haft ❤️. Det sista vi hade tillsammans allihop Pulkarace och picknick

Vårt sista äventyr tillsammans 💔

Magen växer och ca 2 månader kvar till beräknad förlossning och jag är delvis föräldraledig redan nu. Undrar verkligen vem som ligger där inne och hur livet som två barns mamma kommer bli. Lite krämpor, ont i fogarna, sömnsvårigheter och halsbränna har det varit. och har jag någon craving så är det glass. Kallt ska det vara då jag har som en mini eld inom mig. I vanliga fall är jag lite frusen men inte nu, 10 minus ute är ju bästa vädret. Eller vad säger ni? 😝

Joy och magen

I häst och hundväg så har vi börjat vakna från vintervila och i Jokers fall sjukdomsvila. Så vi har börjat öka promenaderna och träningarna. Joy jobbar med svängkommando, slalom och fokus och Joker med htm och rehab. Tyra är fortfarande på vila men funderar på att starta upp henne igen nu när hon inte längre är dräktig. Ett annat av våra tråkiga besked i Januari. Trona har dock startats upp och har fått följa med på promenad med hundarna och tränat på röstkommando. Nästa steg är att lägga in tomkörning, börja få dra lite och klicka in henne. Tänker att det kommer vara ett bra hjälpmedel i framtiden.

Varför bara gå med 2 hundar 😜

I projektväg har vi startat upp Lilla stalldelen och röjt en del i skogen. Vi gjorde även klart naturstaketet vi påbörjade förra året och investerat i lite nya rallylydnadsskyltar och agilityskyltar. I februari tror jag vi håller oss till liknande projekt. Lilla stalldelen och lite mer skogsröjning.

En renovering jag ser framemot 🤩

Februaris annars roligaste projekt kommer vara vår online utmaning JAG ÄR MODIG. 10 stycken övningar att utföra med hund som utmanar hundens mod och som ger en massa rolig träning ihop men också en medalj när man lyckats med alla 10. Hur KUL?! 😃🤩😃

Vad vågar din hund testa? Kommer det till mat är Joy försiktigare än Joker.

Vill du redan signa upp dig så gör du det genom att mejla oss: info@hstensgard.se märk med Jag är modig

Jag önskar er en fin februari med massa färg!
Kram /L


0 kommentarer

Kommentera