Projekt lilla stalldelen har börjat, eller ja den har startat igång igen.
Oklart om jag har någon bild från starten av den delen av stallet men kommer bjuda på hur det ser ut nu och hur det utvecklas.

När vi började röja våren 2020 såg lilla delen ut såhär. Nu är det mer kaos 🙈

Tanken med lilla stallet är ett kontor och kreativt rum för mig till företaget på ovanvåningen och på nedanplan ha antingen en liten kurslokal eller hundstall med kombination butik på båda.

Det kommer bli ett stort projekt. Det ska rivas på ovanvåning och läggas nytt golv, golvet på nedanplan ska huggas bort och jämnas till, dörrar ska ändras, en stabil väg ska dela av lilla delen med kanindelen, det ska isoleras, målas, bytas fönster, dras ny el, byggas en trappa upp, sättas upp inredning osv. Så vi kommer ha att göra.

Nederplan som just nu agerar målarlokal 😅

Vi har inte satt något tänkt slutdatum men det står som ett projekt för året. Vi har ju lite annat som kommer emellan med nu när vi väntar liten och några gamla och nya projekt till som står och kallar. Men det är så kul att planera och tänka på hur det ska göras på bästa sätt. Vi har tex några olika idéer på hur och var trappan ska vara och hur vi ska tänka medväggar på ovanplan.

En dag blir här ett kontor 😍

P har redan kommit en bit på vägen med väggen mot kaninstallet iaf. Den är prio ett innan vi vill härja runt för mycket i lilla delen. Vi vill de ska märka av det så lite som möjligt och inte bli för stressade av att vi river och håller på. Sen kommer vi ta ett krafttag hos kaninerna med och bygga om boxar, måla och fräscha upp det. Något jag längtat efter länge men som inte varit riktigt lönt med tanke på att den delen av stallet dras in i lilla stalldelen och framtida verkstad.

Väggen som skiljer åt lilla stalldelen med kaninstallet 🐰

Ja ni hör ju vi har lite att göra. Tur vi tycker det är roligt!

Kommentera gärna vad du tycker stalldelen ska användas till.
Kurslokal eller hundstall?

Ha det bäst!
/L


1 kommentar

Vad händer egentligen på gården - H.Stens Gård · 25 februari, 2021 kl. 14:05

[…] Annars rullar kurserna på. Några har fått flytta lite pga vädret när planen varit täckt av snö och jag drömmer om den där inomhushallen. Projektet Lilla Stalldelen ska ju förhoppningsvis vara klar i år och då kommer vi ha en liten lokal att smitta in i.Här kan man läsa om Lilla stalldelen […]

Kommentera