I söndags kom vår andra kull valpar i kenneln och vi kan konstatera att Joy tycker om att födda på högtidliga tillfällen, eftersom att dagen till ära var mors dag ❤️

Hon hade ju lurat mig några dagar innan att det var dags, dygn 58, men det var först dygn 61 som hon var redo. Hon skötte hela valpningen väldigt fint och vi kunde välkomna 6 stycken nya Ljusglimtar. 4 hanar och 2 tikar. Röda och svart tricolor med lite olika teckningar. De snittade allihop på över 350 g och var större än alla från förra kullen så inte konstigt hon sett ut som en kanonkula. Nu är hon så liten så liten och jag försöker gödda henne för fullt för att hon ska orka med alla de små ❤️

Hon är en fantastisk mamma med ett sådant lugn och närvaro. Skulle kunna sitta o timmar och bara stirra på henne och valparna. Fast de inte gör mycket mer än äter, sover, knorrar, kravlar runt och viftar på sina små svansar när de smaskar mjölk. Fatta hur söta dom är 😍

Planen är att behålla en av dem i kenneln på foderavtal. Vilken kommer inte bestämmas än. Och är man sugen på en valp från oss kan man skicka sin intresseanmälan till info@hstensgard.se och berätta mer om dig själv.

Här kommer några bilder på de små och mamma Joy ❤️


0 kommentarer

Kommentera