Veckan som gick var verkligen en vecka att fira. De fantastiska nyheterna avlöste varandra och jag gick på en lyckoenergi utan dess like.

Först vann jag en designtävling med min teckning som kommer tryckas på tröjor och säljas i förmån för voov som hjälper våldsutsatta personer . Så himla fint ❤️

Sen fick jag reda på att min kursare Nisse och Aston fick diplom i sin först NW tävling. Så glad för deras skull för de har arbetats mycket med mindset och fokus på rätt ställe. Att ha följt deras resa på nära håll och fått se deras utveckling har varit så himla fint! Från sprallig, vild unghund till nosework stjärna 🌟

Fick finpost av Lina efter Kulträffen utanför Stockholm där jag höll i freestyle och heelwork to music. Det var en väldigt uppskattad present och jag är ett stort fan av belöningsleksaker. Just denna var ny för mig men jag gillar tänket. Drömmer om att skapa en egen serie 😍 och därför finns de sådana leksaker i vår belöningsbod med. Som jag nu kommer öka ut öppettiderna på eftersom jag nu kommer gå all in företaget. Pirrigt och kul!

Som det inte räckte fick jag godkänt av länsstyrelsen som hundrastare så nu erbjuder jag även den tjänsten. Perfekt när livet kommer emellan men man ändå vill ge hunden bra med fysisk och mental stimulans 🙌

Att det regnade samtidigt som vi “fick sol och kunde ta en badtur vid sjön var med två inslag att fira. Och att valparna blivit en vecka och växer som de ska. De är så söta små knorrisar och jag ligger och lyssnar på dem just nu. Turen med hemmakontor ❤️ Så en fantastisk vecka som i starten till en ny gav mig en toppen recension på min mindset-kurs jag lanserade i våras.

“Mindset. Detta är en kurs som har gett mig en stor förståelse för mina egna mål och varför. Hur jag behåller fokus och när jag har tappat det hittar jag tillbaka. Varför tränar och tävlar jag och vad driver mig. Att lära mig hitta det, varför och vilka belöningar jag vill ha, både inre och yttre.Linda är en fantastisk föreläsare och genom att titta på dem, läsa texten och varva samt gå tillbaka har jag utvecklats på det personliga planet i min sport. Jag har lärt känna delar av mig själv som jag inte visste fanns. Har även stor nytta av lärdomarna i mitt yrke.Kan varmt rekommendera denna kurs//Christina Heise”

Så tacksam över att få coacha andra och allt jag får fira. Något som faktiskt gör oss lyckliga. Att fira! Oavsett om det är stort eller smått ❤️


0 kommentarer

Kommentera