Frågar du mig just nu så säger jag att jag har semester men det är bara för att jag har lediga dagar då våra barn gått på sommarlov. Så ena halvan av dagen är det ledighet för att sen coacha ekipage i kurser och privat på gården. En väldigt fin kombination som jag är otroligt glad och tacksam över.

Ledigheten består mest av valphäng och alla morsgrisarna växer och utvecklas som de ska. Jag är kär i alla! Dom har fått sina tänka stamtavlenamn i samband med dna-provet för faderskapet (planerad dubbelparning för ökad genetisk variation) och bortsett från det gemensamma kennelnamnet Ljusglimtens så är det Rutger, Kurt, Jack, Ess, Spader och Klöver som välkomnas in i Ljusglimtsgänget. Namnen är inspirerade av Joker(fast han kanske inte är far till alla) och att jag alltid velat ha en kull med kortleksnamn. Rutger och Jack tänker man kanske då. Rutger – Rut och Jack betyder Knekt på engelska. Namnet Rutger som en blixt från klar himmel en kväll när lille Rutger gjorde en Houdini ur valplådan och när jag tog upp han så blev det, men lille Rutger. Då hade jag ännu inte beslutat mig hundra för kortleksnamn på denna kullen. Men när Rutger blev Rutger så kom resten av namnen efterhand naturligt med samma tema och så blev det som det blev. Precis som jag vill ha det. Namnen ska liksom komma till en på något sätt

Jag är säker på att samtliga små valpisar kommer ge massa glädje till sina framtida hem. Än är det fyra veckor kvar isch. Men tiden går så fort så jag hinner knappt med 🙈 och jag vill hinna njuta av dem en massa till först. Så perfekt med lediga halvdagar.

Så fast det är full rulle på många plan är det lugnt och skönt på andra. Och jag ser framemot en sommar med mycket hemmatid, gårdsfix och små dagsutflykter. Precis vad jag önskar. Lugn, återhämtning och närvaro i nuet. ❤️ Något som blev ännu klarare efter gårdagens doga där jag ställde deltagarna frågan:

Vilken känsla, mål eller upplevelse vill du sträva efter i sommar?

Hur känns det att nå den? Vad gör den viktig? Vad behöver du göra för att nå den? Hur har du lyckats uppnå den tidigare? Vad saknar du för att klara det nu? Vad behöver du släppa taget om eller vilken hjälp behöver du för att nå det?

Kanske kan de hjälpa dig att få klarhet om dina behov. Vad du behöver och önskar. Frågor som kan vara bra att ställa sig med jämna mellanrum för att hitta kompassen, riktningen eller tillbaka på vägen om man irrat vilse ❤️

Ljusglimtens Whisky var kvällens medarbetare ❤️

0 kommentarer

Kommentera