Denna veckan blir intensiv med en hel del roligheter på schemat.
Det blir blåbärscup i agility (första ikväll), valborgsfirande, spela in föreläsningar i mentalträning, fixa hundgården som ska filmas för youtube (följ gärna vår kanal för massa spännande videos https://www.youtube.com/@teamljusglimtens7965 ), jag ska upp mot Stockholm i slutet av veckan för att hålla clinic i freestyle och heelwork to music. Samt ta mig ikapp i studierna som jag just nu hamnat lite efter på. Så helt grönt och kul är inte gräset på andra sidan och det kan vara viktigt att påminna sig om. Alla har vi våra motgångar, framgångar och saker att vara tacksam för. Just det där första med motgångar delar vi inte så ofta med oss av vilket kan ge en skev bild av verkligheten. “Alla andra har det ju så bra” något som kan vara värt att tänka på och faktiskt dela med sig av ibland. Samtidigt som vi inte ska glömma allt det där vi faktiskt har. Saker som vi är tacksamma över och som vi kan fira. Det gör oss gladare, mindre avundsjuka och gör oss lyckligare.

Vill du veta mer om hur du kan tänka, vara och göra för ett bättre mindset så finns det plats kvar på onlinekursen 30 dagars mindset

Andra saker på gång är också att Ljusglimtsloppet höstdebut. Den 28 september för att vara exakt, så save the date. Anmälan är inte ute än men det kommer och vi kommer ha 70 platser att erbjuda, 65 i motionsklass och 5 i juniorklass. Vill man träna inför loppet så kan man gå våra roliga aktiveringsdagar med fokus på just K9 biathlon Aktiveringsdagar: K9 biatlon träningsgrupp

Något annat kul är också att Joys mage växer och juvrena börjar bli större. Om bara några dagar går vi in i månaden de förvantas komma. Idag är hon på dygn 33. Hur många valpar tror du hon kommer få?Passande att Google foto gjorde ett collage med mitt lyckopiller Joy. Älskar att få upp minnen därifrån <3

0 kommentarer

Kommentera