Joy har som en del kanske vet haft lite självförtroende tapp i träningen och på tävlingsplatsen. Jag la om hela hennes träningsprogram och har skrivit om det bland annat här Joys resa . Hon har gjort en enorm utveckling och jag ser mer av hennes galna jag även på tävlingsplatsen. Nu har vi lyckats få massa energi och kan sakta börja forma den. Ett nytt projekt, men all träning är en process och utvecklingen är målet. Och det ska bli kul att se vart detta året tar oss 🥰

I dagarna som varit kom listan på isländsk fårhundsklubben ut och Joy har placerat sig som nummer 1 på agilitylistan. Så himla roligt ❤️ Stolt över henne och oss! Ska klippa ihop en liten video om hur det såg ut på första tävlingen mot nu. Den kommer komma ut på vår Instagram @ljusglimtens . Är verkligen som natt och dag. Bästa lilla Dojjan ❤️


0 kommentarer

Kommentera