November har varit en helt galen månad. Jag märkte det inte så mycket när vi var i den men nu när jag blickar tillbaka så fattar jag hur mycket som har hänt. Tempot lär ju inte minska nu heller med tanke på allt spännande som December har med sig!

Kalenderleverans till fina kunder


H.Stens gård
Kurserna började avslutas och vi börjar förbereda för ett litet vinteruppehåll. Än håller spårkursen på och så en eftersläntande avslutning på Rallylydnad fortsättning som har blivit framflyttad då det blev snökaos när vi egentligen skulle haft sist tillfället. Jag håller även en onlinekurs i Doga och den är väldigt mysig. Ett nytt koncept som vi prövar ut och det kommer bli fler varianter av den 2022. Det har kommit upp anmälan för nästa års kurser och man hittar dem här Kurser / Föreläsningar
Jag längtar verkligen till vi börjar igen. En ny säsong med hundträning. Vi kommer även erbjuda 2 läger som jag är super taggad på. Ett Feelgood-läger med meditation, vandring, doga, SUP och massa mys. Samt ett riktigt extra allt hundläger med berikning, spår, hundsport, utomhusbio, god mat och massa härligt hundhäng. Fatta hur mycket jag älskar att planera detta. Så jäkla roligt!

Avslutning på höstens sista valpkursJoker och Joy
Här har det hänt grejor. Alltså nog den mest intensiva punkten i månaden. Vi kanske ska börja med Joker för att han inte ska försvinna i en liten rad efter Joy.

Vi har anmält oss till vår första tävling sen våren 2020 innan covid tog över men mest av allt att Joker hösten 2020 förlorade nästan all sin rörelsekapacitet i bakdelen. Det var fruktansvärt och vi viste inte om vi fick behålla honom. Rehaben har varit lång och vi är inte i formtopp. Långt ifrån men han är så pass fin i kroppen nu att vi ska testa vår kapacitet på tävlingsbanorna i december. Jag började nästan gråta efter jag anmält oss för det var så jäkla känslosamt att ens få göra det och det drog upp så mycket känslor av förtvivlan och hopp som vi hade då. Det ska bli magiskt att springa ihop igen och jag kommer njuta varje stund. Mitt största mål med helgen är att få springa kul agility med honom och att få se vad vi behöver träna på.

Bästa Joker


Så var det Joy då som kanske hon blir en liten rad efter Joker nu istället (haha). Joy bestämde ju sig för att börja löpa i slutet av oktober och den 1a november åkte vi upp till Sundsvall för en dejt med Otis/Thor i stamtavlan. Träffen blev lyckad och vi åkte några mil hem igen. Med tiden började vi misstänka att hon man var dräktig. Ultraljudet var den 1a december så tillhör egentligen inte November, men då fick vi med säkerhet veta att där var valpar. Jag har bloggat om dräktigheten vecka för vecka så tycker man att det är intressant att läsa om så finns det några inlägg att läsa igenom bla 28 dagars dräktighet..eller?

Otis/Thor och Joy. Kärleksparet.

Trona och Tyra
Hästarna flyttade till skogshagen. Nog tidigare än November när jag tänker efter men jaja. Vi har myst. Kjell har hjälpt till att rykta och jag försöker hitta mer utrymme till dem. Trona fick när snökaoset kom testa att dra min lilla hemmagjorda plog och det gick riktigt bra. Var mer oerfaren körning och plogen i sig som gjorde att det inte blev helt perfekt. Vi har en ganska stor, ofyrkantig gårdsplan. Så krävs lite mer eftertanke hur man ska köra för att snöhögarna ska hamna rätt men vi gjorde ett ok första försök. Vi slapp lite skottning och det var skönt.

Vår snöröjare


Projekt
Philip byggde ett plank för reklam och event och skugga på träningsplanen. Vi satte upp några fler skivor i hallen i taket och har mest varit i vardagen. Allt annat har tagit tillräckligt med tiden.

Livet
Vi har pysslat massor. Bakat och bjudit in julen. Jag har tatuerat in Gizmo på armen och vi har njutit av skörd från landet i form av jordärtskocka. Lite vab har det blivit med nu när sjukdomssäsongen har gjort intågande,

Jordärtskockssoppa. Så gott!

Ser fram emot i December
Jag är ju som ett litet barn innerst inne och ser så framemot hela julmånaden som avslutas med nyår. Bakning, pyntning, gran, julkort, paket, glögg och massa mys. Alla dofter, allt gott och all kärlek. Det är magiskt! Det tillsammans med en nedräkning för valpar, tävling med Joker och antagningsbeskedet. Kan ju nästan inte bli bättre!

Nyår i år kommer bli lite annorlunda med mig och brudarna som ska fira ensamma då Joy skulle kunna få för sig att valpa. Men det kommer bli mysigt. Redan börjat tänka lite på menyn och vad vi ska göra för att fira in det nya året. Tänker lättlagat och gott. Typ toast skagen, en fin köttbit med en fräsch sallad och typ pannacotta till efterrätt. Eller så köper jag någon bakelse. Enkelt ska det vara och jäkligt gott. Kanske med ett litet dansparty som underhållning när grabbarna är borta. Då får jag och Karla röja loss. Haha nä men det kommer bli kul. Jag tycker om att summera året och göra planer för nästa (redan börjat hehe) så det blir nog en punkt och kanske ha mini spa. Ett tag kvar dit men som sagt December kommer bli underbar så mycket fint som händer <3

Nu väntar en sen middag, träning och mys. Vi hörs. Kärlek /L

Av bästa Karin på Fine line tattoo
Kategorier: Summering

0 kommentarer

Kommentera