Tiden går galet fort och långsamt nu på samma gång. Första advent har varit och snart ska vi göra ultraljud(nervöst som tusan). Kommer uppdatera såklart direkt om hur det går både här och på vår instagram @Ljusglimtens men vill försöka behålla våra veckouppdateringar om dräktigheten så vi håller rutinen med tisdagsinlägg.

Joy har inte varit alls sugen på mat de senaste dagarna. Godis slinker ner, om det är tillräckligt gott och några småbitar mat men inte som det brukar. Hon är som tidigare även tröttare och gosigare och spenarna känns större än de brukar. Jag kommer bli chokad om hon visar sig vara tom för som hon är nu så måste det ju vara något. Om hon inte är VÄLDIGT skendräktig vill säga. Skulle kunna vara så med. Försöker att inte vara allt för exalterad redan men svårt att låta bli. Det ser ju verkligen ut som att där ska vara valpar. Philip har börjat kalla henne preggo där hemma och när jag tvivlar att där är några så frågar jag honom: Tror du att där är valpar?
Inte för att han vet men känns ändå bättre när han säger att han tror det.

Jag har funderat lite på tema på valpkullens namn och jag gillar de isländska namnen men samtidigt känns det som alla får samma namn och jag kan ju inte isländska själv och att googla fram på isländska ord kan nog lätt bli fel. Så tror vi kommer gå en liten egen väg på namnen. Sticka ut lite från mängden 😉

Några teman som varit uppe på tapeten
:
Olika sorters ljus tex Ljusglimtens Gryning
Paw Patroll tex Ljusglimtens Zuma
Nordiska gudar tex Ljusglimtens Hel
Lyckoord tex Ljusglimtens Lycka
Godis tex Ljusglimtens Bubliz

Allt beror lite på hur de ser ut. Om vi ska köra tema utifrån kennelnamn, inspirerat från pappa Thor eller mamma Joy, för att göra Kjell lycklig eller för att en annan tycker att det hade varit roligt med en gottepåse kull. Speciellt om de kommer på en fredag eller lördag 😉

Nu längtar vi till ny dag och ultraljudet. Håller er uppdaterade.
Kärlek /L

Joy på älsklingsplatsen ❤

1 kommentar

Fullt ös November - H.Stens Gård · 8 december, 2021 kl. 19:58

[…] Så var det Joy då som kanske hon blir en liten rad efter Joker nu istället (haha). Joy bestämde ju sig för att börja löpa i slutet av oktober och den 1a november åkte vi upp till Sundsvall för en dejt med Otis/Thor i stamtavlan. Träffen blev lyckad och vi åkte några mil hem igen. Med tiden började vi misstänka att hon man var dräktig. Ultraljudet var den 1a december så tillhör egentligen inte November, men då fick vi med säkerhet veta att där var valpar. Jag har bloggat om dräktigheten vecka för vecka så tycker man att det är intressant att läsa om så finns det några inlägg att läsa igenom bla 28 dagars dräktighet..eller? […]

Kommentera