Hej!

Tänkte köra en liten uppdatering om allt som händer hos oss just nu.

Mest tid går just nu till vår online-utmaning Jag är modig. Den har varit så rolig att skapa och det är en hel del som hoppat på utmaningen redan. SUPER KUL! Vi tog de sista bilderna idag så nu återstår bara sista korren innan allt material släpps live den 3 mars. Ska bli kul att se alla ta sig an utmaningarna och jag är så pepp på att det är dels små tävlingar man kan vinna i för varje övning och att vi har fått sponsring från AlgGutten som kommer köra på en riktigt fin mål-tävling. Vill ju vinna själv men är ju inte med såklart men så BRA är den! Och sen rosetten. Asså WOW! 😍
Vill man hänga med så kan man anmäla sig här:
Jag är modig -onlineutmaning med hund

Vågar ni hänga på?

Annars rullar kurserna på. Några har fått flytta lite pga vädret när planen varit täckt av snö och jag drömmer om den där inomhushallen. Projektet Lilla Stalldelen ska ju förhoppningsvis vara klar i år och då kommer vi ha en liten lokal att smitta in i.
Här kan man läsa om Lilla stalldelen

Aktiveringskurs for the WIN 💪

Tyra har fått sig en medryttare sen hon inte längre är dräktig och jag inte kan rida så känns det skönt att hon får lite motion och egentid. Fått höra av några att de fått negativt blodprov och sen har hästen varit dräktig ändå. Nojjar mig lite men hon har ju en långsam igångsättning så tänker att det lär inte påverka om det nu skulle vara så. Trona däremot har varit igång lite längre nu och har lagt på lite mer belastning. Mest miljöträning i form av promenader, träna på att stanna med positiv förstärkning och så tömkörning med ljud bakom. Hon fick en veckas paus från tömkörningen nu så att det vi gjort kan landa men snart är det dags igen. Ska bli spännande att se hur hon reagerar nu när vi snart ska sätta linor och drag på henne.

Trona in action 🧡

Joker och Joy tränar på. Det är trix för freestyle-program och positionsträning för Joker och Joy tränar mest kroppskontroll och svängkommando. Vi skulle egentligen haft mest fokus på slalom men med vädret som varit så har det inte gått. Men i dagens vårväder så hoppas vi kunna ta ett pass.

I övrigt:
Magen växer och jag längtar tills det är över 🙈


Vi har delat ut Gizmos ljusglimt och släppt ett minnesavsnitt till honom på podden. Avsnittet finns här på Spotify: https://open.spotify.com/episode/0LFQXmqVJ3JIC61UMyluby?si=KSUvaTEuQEqUDmheO3782Q


Jag jobbar för mer onlinekurser och fortsätter utbilda mig inom dogan.


Vi har köpt in nummerskyltar till agilityn, nya rallylydnadsskyltar och snart kan vi börja stängsla agilityplanen 🙌

Jag planerar även för resterande av årets kurser och all input på vad som önskas är guldvärt. Lägg en kommentar nedan om du önskar någon speciell kurs 😃

Det var lite av allt som händer här på gården. Jag någon hoppas vi ses på något event, kurs eller annat kul online eller här på gården.

Kram på er! /L


0 kommentarer

Kommentera