Om några dagar kommer vi snart ha valpar hemma igen. Gör det är inget tvivel om att Joy är dräktig och att det bakas små valpar i magen.

Juvrena är sprängfylld, magen buktar ut på alla håll och Joy är både trött och suckar till när hon ska lägga sig ner. Det är ingen liten boll vid fotänden på sängen utan det är en stor utfläckt klump som tar mer och mer plats. Känns som där gömmer sig en hel arme med valpar där inne.

Vi har samlat tidningar ett tag nu, filtar är redo och igår började vi ställa iordning valprummet. Jag känner mig lugn över att allt kommer gå bra men de senaste dagarna har det dykt upp lite orostankar. Så har gått igenom planeringen om något inte går som det ska. Att ha strategier redo är lugnande för hjärnan. Jag behöver inte låta tankarna varva på för jag har en plan jag kan möta dem med.

Det väntas iaf en spännande tid framöver och jag längtar till att få träffa de små individerna som bakas i magen.


0 kommentarer

Kommentera