Önskelådan är öppen för att se vad du vill att vi ska erbjuda i hundväg.
Vi vill ju alltid göra företaget bättre, erbjuda massa kul för dig och hunden, vara en plats att växa på tillsammans både som team och för dig som förare mentalt.
Just nu ligger det ett massa spännande kurser och events ute som äventyrsdag med paddelboard, K9 biathlon träningar, flera kurser i olika hundsporter och en späckad 30 dagars kurs i mindset.
Men kanske har vi missat något?

Vill du ha något läger, temadagar, onlineutmaning eller något annat hundigt du vill att vi ska erbjuda som du saknar?

Våra specialiteter är rallylydnad, agility, freestyle och htm, nosework, spår (person och vilt), berikning, mentalträning och att hålla i hundevent som temadagar i kroppskontroll, nosövningar, läger och doga.
Kanske ska vi göra en ny modig utmaning online?

Eller vill du se mer mina och hundarnas träningar på tex youtube. Eller hur vi förbereder oss för långritten i september. Eller kanske veta mer om avelsplaner, valpar och historian bakom gården och oss?

Berätta gärna vad du vill se, ha mer av och vad du gillar med oss. Och vill du får du jättegärna lägga ut en recension även här: https://maps.app.goo.gl/ypQq9WCQgK6uza1f9

Tack för din hjälp ❤️


2 kommentarer

Christina Heise · 8 april, 2024 kl. 19:38

Förutom alla dom bra som redan ligger ute önskar jag en onlineutmaning eller två, kul att ha som komplement till övrig träning. Någon kul välgörenhet tävling i vad som helst, rally, Agility eller nosework det kvittar vad. Ännu mera rallylydnad 🤩 för det gör du så bra tycker Ernst och jag😍

    Linda Fyhr · 11 april, 2024 kl. 09:54

    Välgörenhetstävling måste vi göra. Tack för det tipset! <3

Kommentera