Sitter i solen och barnen äter kex efter att ha badat i vår lilla minipool. Den ser ut som en piratbåt, vattnet är mest som en liten pöl men den ger svalka och mycket härliga skratt när vattnet plaskas runt.
Dagen har fått mig att längta efter semestern och att få mer tid med barnen. Åka på äventyr och bara få vara. Ingen stress någonstans. Mina studier är snart slut det blir några månader fritt innan skolan drar igång igen. Så mycket mer lärdomar om djur, djurskydd och djurvälfärd. Hur vi människor fungerar rent psykologiskt och hur man kan hjälpa folk att prestera och må bättre inom idrottsammanhang. Ämnen jag brinner för och tycker är så sjukt spännande. En del av mig längtar redan till skolan börjar igen men en ännu större del längtar efter ledigheten och återhämtningen. Att plugga full tid, ha företag, tävlingshundar, gå två instruktörsutbildningar och hinna med övriga livet har varit tufft. Och fokuset har fått skifta så alla har verkligen inte fått optimalt med tid men det har gått trots allt. Mycket för att jag lever med världens bästa man som varit redo att ta mer marktjänst än vanligt.

Min plan var ju att uppdatera varje månad om hur livet går här på vår lilla gård men nu när jag skulle skriva om Maj, såhär i mitten av Juni, så såg jag att det inte fanns ett inlägg för April heller. Så kan det gå när man har fullt upp med annat, hehe.
Det stora i April och Maj har varit födelsedag för vår lilla 2 åring, Kjell som börjat förberedas för skolan han ska börja på efter sommarn med skolbesök, jag beslutade att sälja vår fina Trona för att växla ner till en ponny, v har tävlat och tagit pinnar, uppflytt i Htm för Whisky, fixat en bättre lekdel till barnen i trädgården, dragit igång agilitykurserna, varit på bph med 6/7 ljusglimts valpar och så har jag varit iväg på utbildningshelger i nosework och freestyle.
Jag hoppas kunna ta tag mer i hundgården och vårt trädgårdsland, men mest av allt rensa massa skit från stallarna så vi kan få mer ordning och så måla det där huset.
Energin finns, det är bara tiden som ska prioriteras dit och nog är det alltid saker som kommer emellan. Typ som att stängsla om hagen för man skaffar en ponny som vet hur man går under tråden.
Ska presentera honom i ett annnat inlägg för han förtjänar ett helt eget. Så förbered er på lite mer häst och ponny content framöver.

Nu ska jag få upp lite sommaraktiviteter på hemsidan.
Önskar dig en fin dag!
/L

Kategorier: OkategoriseradeSummering

0 kommentarer

Kommentera