Debut i Htm3 med Joker och min puls var otroligt hög. Det var svårt att landa rätt i det mentala och Joker kände det. “Är inte du med, så är inte jag med”. På sistone har jag känt en högre press på våra tävlingar. Kanske för att vi är i högsta klassen i htm och i rallylydnad. Att cert står på spel. Fast mitt huvudfokus inte är där utan på känsla och glädje så kommer det där bananskal och gör att jag glider dit. Att jag tappar fokus på resan och stirrar blint på målet. Målet som är häftigt och coolt men betydelselöst om vi inte har roligt.

Så vår första start var tuff. Var tvungen att gråta och släppa ut lite känslor. Bearbeta känslan av att inte räcka till och att inte kunna hålla ihop det. För att kunna ladda om. Och jag vet om att det är lite tung rott mentalt nu. Att våra förberedelser varit låga pga sjukdom. Jag ser på det och acceptera det. Detta är våra förutsättningar just nu och vi får jobba med dem. Nu har vi debuterat och kan jobba från något. Hitta möjlighet att förbättras. Vi har fått ett personbästa i htm3, coolt! Och vår start var jäkligt snygg. Vi kör dessutom ett program utan program. Alltså helt improviserat. Vi gör så mycket häftigt och stundtals glittrar vi. Vi kan detta om vi hittar rätt och det kommer vi göra. Tänk att vi får stå på startlinjen med massa andra coola klass 3 ekipage. Det är sjukt häftigt!

I start 2 så lyckades jag hitta mig själv mycket bättre. Vilket resulterade i att Joker var med mig. Jag hade en bättre plan till programmet, strök visa bitar som jag inte ville köra spontant med och en annan ingångsstrategi. Det blev så mycket bättre! I början gick det så bra att jag blinkade bort mentalt en sekund och Joker märkte det och hittade en doftfläck. Några sekunder borta och sen kom han tillbaka och vi körde vidare. Känslan var tusen gånger bättre och jag kunde njuta av vår tid på planen. Det var underbart! Sen hade vi något missförstånd men det ligger i detaljerna. Det kan vi träna på och få till. Så glad vi lyckades vända känslan och kunde ha kul båda två ❤️

Poängmässigt gav start 1 22.15 p (6.65, 7.65, 7.8)

Start 2 22.10 p (7.0, 7.25, 7.85) .

Så känslan gav inga poängresultat på totalen men den kändes så mycket bättre och gav mig hopp om våra starter för framtiden.

Redo för debuten i Kinnaredshallen
Vila mellan starterna


0 kommentarer

Kommentera