Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Nu är vi inne halvvägs i april och jag har inte hunnit med att uppdatera. Det har i och för sig varit full rulle med studier, gården, barnen och instruktörsutbildningar så det är inte så konstigt när man tänker efter. Det är bara jag som inte har gjort en uppdatering om livet och bättre sent än aldrig för jag tycker det är kul att kunna titta tillbaka efteråt och se vad som hänt. Men nu får jag dessutom djupdyka i mobilens kamraalbum under tiden. För jag minns knappt vad som hänt så tur är väl att man tar några bilder då och då, hehe.

Det blev en del hundträning och utomhushäng i vårsolen men mest bestod mars av plugg. Tenta i Idrottspsykologi, uppgifter i djurskydd och djurvälfärd och slutprov i personlighetspsykologi. I sistnämnda ska jag göra en omtenta men i Idrottspsykologi fick jag VG. Så stolt! Jag fyllde år, gick på biodejt men spenderade mest hela den helgen på nosework-utbildning. Min projektkurs i nosework drog med igång i mars och det har blivit en hel del nosarbete här hemma vilket är kul.

Jag har faktiskt öppnat anmälan för en nybörjarkurs i nosework till i vår till reducerat pris. Den är här: https://hstensgard.se/events/nosework-nyborjare/

Så mars fick mest i studiernas tecken men jag gillar att lära mig mer. Få mer kunskap och utvecklas. Och det är ju ingen hemlighet att det just nu är mycket i livet. Men jag mår generellt väldigt bra och jag gillar lite puls men jobbar med balansen. Återhämtning är med viktigt och jag har inlagt lugnare dagar i schemat med för att inte gå sönder. Men just nu mår jag bättre än på länge mentalt vilket berättar att jag är på rätt väg ❤️

/L

Kategorier: Summering

0 kommentarer

Kommentera