Årsresumé innan målen för 2023 avslöjas.
Precis här kom jag på att jag har nog en mållista för 2022 någonstans på bloggen. Eller jag kanske aldrig kom till att göra den. Något oklart men jag har en i min kalender. Ett smidigt ställe att ha den på och älskar att få sitta och skriva och pyssla med den. Detta året har jag dock indirekt blivit lite stressad av att göra 2023. Vet inte exakt varför men känner mig inte lika stabil mentalt just nu så kan bara vara det med som spiller över på annat. För jag har mycket att se framemot under året. Tävlingar, utvärderingar, läger, roliga utbildningar och små äventyr. Men vidare till det i nästa inlägg. Nu fokus på 2022 och vad som hände där.


Gården
Vi kämpade på stenhårt med butiken vilket drog ut en hel del på tiden. Men i december kom den efterlängtade invigningen av belöningsboden och jag ler bara jag tänker på det.
Vi startade även upp en gallring av skogen, fick det sista med borran fixat och donnade lite i trädgårdslandet. Mycket hann inte så långt som tänkt men det vi gjorde blev himla bra.


H.Stens gård
Jag höll kurser i allt från valp till tävlingsgrenar inom hunderiet och vi hade våra första hundläger och det blev en höjdare. Många platser till årens läger är redan bokade och vi satsar stort med föreläsningar, massor av hundträning, berikning, lägerhäng och såklart en goodiebag med några favoriter.
Lägrena för 2023 finns här https://hstensgard.se/kurser/aktiveringsdagar/
Det blev även några event bla vår populära nyårsaktivering och en hel del hundpromenader.
Roliga utmaningar med hund arrangerades också och det är en fröjd att få se alla jobba så positivt med sina hundar och hur man jobbar för mer samarbete och en bättre relation. Hundträning ska vara kul för alla inblandade!


Utbildning
Jag vidareutbildade mig inom djurpsykologi, djursbeteende och psykologi. Allt för att öka mina kunskaper och kunna ge mer och bättre hjälp till hundar och ägare.

Hängde på SLU i Skara


Joker
Joker debuterade i heelwork to music och freestyle. Vi tog diplom i klass 1 och har hunnit starta i klass 2 i båda grenarna. I heelworken har vi 2/3 för diplomet i klass 2 och i freestylen 1/3.
I höst blev det äntligen start i rallylydnad mästarklass efter ett bra tags uppehåll och vi lyckades ta hem 2/3 cert som behövs för diplomet. Båda certrundorna med 2 andra placeringar!
Så grymt STOLT!Joy
Joy fick sin första kull och det var en helt magisk upplevelse. Tyvärr blev hon ganska låg efter och vi fick jobba hårt för att hitta tillbaka till träningsglädjen. Men vi hade en plan. Höll oss till den och efter några månaders träning började hon äntligen bli sig själv. Så från att ha gått från att inte vilja alls på tävlingsbanorna och en hel del i träningssammanhang tycker hon nu det är super kul igen! Vi har lite putsning att göra på detaljer men glädjen är och kommer alltid gå först!
Vi lyckades inte kamma hem pinnar i agility men hon sprang med glädje och intensitet och jag har stor tilltro till att dom kommer börja trilla in under 2023.
I rallylydnaden lyckades vi ta 3 godkända resultat och diplomet RLDN och 2 pallplatser slog hon till med.
Men största vinsten är att Joy fann glädjen igen. Kan fortfarande bli tårögd när jag tänker på hur långt hon kommit!
Å höll på att glömma. Vi gjorde debut i heelwork to music med där jag lyckades diska oss när jag tappade belöning på planen. En lärdom rikare och Joy fick en booststart. Aldrig dumt det heller.

Vill man läsa mer om Joys träning kan man göra det här: Joys resa


Whisky
Whisky har inga tävlingar på sin meritlista men han har gjort en himla fin utveckling och är väldigt lättsam att jobba med. Lite tonårskänslor på sista tiden som märks i fokuset och jag vill dra upp hans självförtroende och glädje lite mer i olika moment. Men jag är imponerad över den här lilla plutten som hänger med på allt, lyssnar otroligt bra och som jag fick uppleva en barndomsdröm med. En uteritt med honom lös bredvid. Det var så häftigt och är verkligen en topp 10 över livet!2022 var överlag ett bra år och jag skrev en topp 9 på Instagram över 2022 och här är den för den intresserade:

Ljusglimtarna, min första uppfödning och det var så häftigt och vara med om och att nu få följa dem ❤️

Att få glädjen tillbaka hos Joy i träningen. Största vinsten i år på så många plan.

Dansen med Joker. Vi har verkligen hittat en ny förälskelse.

Butiksinvigningen. Att nu ha ett område till “alla” mina grejer och att kunna skapa fler roligheter. Så Nice!

Picknick på stranden. Så många fina familjeminnen vid vattnet. ÄLSKART!

Våra första läger på @h.stens som blev en dundersuccé. Ordlös.

Uteritten med Whisky. En barndomsdröm blev sann

Skapandet av en bok till en del av mitt hjärta. Längtar efter att visa den.

Alla fina meddelande och feedback från kursare och deltagare. Jag har fått så mycket kärlek och pepp. Tack från djupet av mitt hjärta ❤️

Mina mest gillade bilder på Ljusglimtens Instagram 2022

Tacksam över mycket i 2022 och 2023  kommer bli ett nytt äventyr.
Vad tar du med dig från 2022?
Vilka minnen ger dig glädje? ❤️


0 kommentarer

Kommentera