Vallning är något av det svåraste jag gjort men också häftigaste. Gillar verkligen att få utvecklas i något nytt. Suga åt mig av nya lärdomar. För här känner jag mig grön och oerfaren. Och det är bra att påminna sig själv om hur det känns. Att vara ny på något. Att inte veta så mycket. Att ta de där första vacklande stegen. Behålla ödmjukheten och förståelsen för hur det känns. För när man vet hur man går är det lätt att glömma hur det känns att vara ny. Hur de första stegen känns innan de blir stadiga. Innan man kan göra mer än att bara gå för man trillar så mycket hit och dit.Tacksam för möjligheten att lära mig nytt och mer. Att få vobbla fram med steg som går lite hit och lite dit innan de blir raka och stadiga ❤️

Länk till instagram på vårt senaste vallpass 👇

https://www.instagram.com/reel/C4G4RQzol82/?igsh=MjlndXM2cTl3N2Qx


0 kommentarer

Kommentera