Tror vi har lyckats formtoppa för jösses vad bra tävlingarna går nu 😍

Näst sista tävlingen för i år bjöd nämligen på en 2a placering med Joy i rallylydnad nybörjarklass 94p. Därmed hennes 3:dje raka godkända resultat och diplom RLDN. Så sjukt imponerad och glad över hur hon utvecklats efter hennes låsning och självförtroende tapp tidigare i år. Det märks verkligen inte alls av nu. Men jag har också lagt mycket tid på att boosta upp henne och stärka oss båda ❤️

Joker briljerade med i rallylydnad mästarklass med en 2a placering även han. 98 p och därmed sitt andra cert. Ett till så får han championat i rallylydnad och det vore ju himla kul 🥰. Han och jag har en tävling kvar i år så vi får se om allt klaffar då också. Kul ska det bli iallafall 😊

Har inte lagt planer för nästa år än men en del vila kommer det bli under jul. Viktigt det med innan vi drar igång igen. Men till nästa år blir det tre tävlingshundar i familjen och det ska bli spännande att se vad Whisky kommer tycka om tävlingsbanorna och jag längtar till alla äventyr nästa år med mina pälsiga älsklingar. Både på och utanför tävlingsbanorna❤️

Önskar dig en fin dag ❤️/L

Träffade Beyla, ett syskonbarn på tävlingen. Även hon tävlade i mästarklassen.
Whisky fick med följa med och miljöträna på tävlingsplatsen.

0 kommentarer

Kommentera