Sovmorgon och sen bilfärd mot Trelleborg med lille Joker för debut i mästarklass i Rallylydnad. Jag minns inte när vi tävlade Rallylydnad sist men det var ett tag sedan. Målet med tävlingen var att se hur vi ligger till och det fick vi ett kvitto på.

I första starten så kändes han lite loj på uppvärmning för att sen bli lite över taggad. Vi blev välkomna in och gjorde oss redo. Tappade bubblan innan vi klev över bandet men hann ta tillbaka den. Gick in och första 3 skyltarna gick så himla bra. Min hjärna skiftade fokus, vi kanske kan få ett godkänt resultat idag och strax därefter så började Joker skälla i frustration på mig. Det fortsatte längst banan men inte non stop men då och då och jag lyckades inte riktigt ta tillbaka oss. Det blev mycket fint i momentväg men också lite slarv från matte som inte förberede honom tillräckligt på de sista skyltarna. Slutade på 64 poäng vilket ändå kändes helt okej.

I start nummer 2 så kändes banan ganska klurig och energin började ge med sig hos mig. Jag vilade en stund i bilen, pluggade lite för att roa hjärnan och gick sen ut mot banan. Där fick vi sitta en stund innan det var dags att värma upp. Uppvärmning kändes bra som att vi var mer ihop och jag kände mig mycket lugnare. Mantrade “en skylt i taget” och sen gick vi in. Rundan kändes bra. Vi dansade oss genom momenten. Det var inte den mest följsamma dansen någonsin men så mycket bättre än förra starten och jag gick ut från banan väldigt nöjd. Trodde inte vi klarat gränsen men Oj vad fel jag hade. Vi slutade på 98 poäng vilket var helt OTROLIGT. Därmed har Joker fått sitt första Cert, 3:e plats och det är bättre än jag hoppades på. Bästa lilla Joker ❤️

Det blev en lång dag men vi åker hem med nya erfarenheter, nya läxor och massa glädje. Ikväll ska vi fira 🍾


0 kommentarer

Kommentera