Jag grät för det var så fint. Fast mina händer skakade och jag hade glömt att andas så hade jag precis dansat med henne. Hon som hade glömt hur man gjorde. Hon som inte ville när andra såg på. Plötsligt hade vi dansat oss igenom banan och jag grät för hur hon hade låtit mig föra henne och hur hon hade tittat på mig med sina vackra bruna ögon.

Tidig lördagsmorgon bar det av mot Sölvesborg bk för Rallylydnadstävling med Joy. Jag kände mig lugnare än vanligt. Ville mest få se hur hon skulle reagera på tävlingsmiljön för att utvärdera vår träning. Väl där så blev det att anmäla sig och ta en banskiss. Banan kändes kul och på bangenomgången kändes allt som det skulle. Några mentala strategier för att fokusera rätt och sen ut och rasta hundarna.

Alla 3 fick göra sina behov sen och var det ensamtid med Joy. Vi gick lite till och jag belönade upp kontakten. Hon fick kolla av miljön och jag började fundera på uppvärmning när nr 5 var inne. Vi hade start nr 10. Vi körde vår vanliga uppvärmning och hon hade så fint fokus. Hon var med och på g och helt obrydd. Så jag kände att vi redan vunnit. Oavsett hur resten gick hade vi redan tagit vår första seger och jag kände mig så stolt över henne ❤️

När start numret innan gick in så visualiserade jag banan. Mantrade en skylt i taget och stängde in oss i bubblan. Det var vi och vi gick in. Hon var med mig och flött fram vid sidan och jag skulle göra allt för att ge henne dom bästa förutsättningarna. Jag kände hur pulsen steg men jag hade inte tid att bry mig. Allt jag såg var henne ❤️

Banan flöt på och jag vet jag sa vid något tillfälle. “Du är bäst” och “det är inte långt kvar nu”. Det sistnämnda nog till oss båda. Vi gick förbi målskylten och ut från banområdet och jag var så jäkla lycklig. Vi hade dansat. Vi hade klarat det tillsammans och jag höjde händerna ovanför huvudet och berättade hur grym hon var. Vi skyndade oss till slutbelöningen och hon smaskade i sig och jag jag grät bara fortsatte säga hur bäst hon var. Allt var så fint. Min älskade Joy. Vi klarade det tillsammans ❤️

Sen satte vi oss och vilade. Njöt och grät lite till. Sen började jag kolla på andra banan, tog ut dom andra två och läste lite för att underhålla hjärnan och Joy fick vila upp sig till nästa start.

Bana 2 började jag känna min prestationspuls gå upp då jag hade sett vårt resultat från bana A och att det gått otroligt bra. Mitt fokus började skifta och jag fick jobba mig tillbaka. Joy var på för omgång 2 och vi satt och tittade på ekipagen innan oss. Jag kände inte lika mycket för denna banan(absolut inte dålig, kändes bara inte lika rolig av någon anledning) men viste att om vi kom in i bubblan så skulle vi inte ha några problem med momenten. Strax innan vår tur börjar några hästar i hagen intill springa runt och Joy reagerar med att gå upp i varv. Hon lugnar sig ganska snabbt och jag försöker neutralisera situationen vilket går bra. Vi värmer upp och blir sen välkomna in. Det flytter på men jag får kämpa mentalt för att vara på rätt ställe men stundtals bara flytter vi på och dansar helt obehindrat. Det var MAGISKT. Vi passerar banan ut och jag hojtar glatt igen att hon är bäst. Ger henne en massa gotte och springer sen mot slutbelöningen. Gråter igen och fattar knappt vad som hänt. Hur vi har nått hela vägen hit. Det är så STORT så jag saknar ord. Min fantastiska Joy ❤️

Vi käkar sen lunch och jag är helt tagen över dagen. Vi vann ju redan på uppvärmning och gör sen två magiska starter dessutom. Jag är så jäkla lycklig men det slutar inte där. Vi slutar sen dessutom 2a på bana B! Jag kan knappt ta in det. 96 poäng på bana B och 95 poäng på bana A. Varav totalt 4 poäng på dessa är pga mig (förarfel).

En helt makalös debut och så många vinster i vår träning och vår lilla bubbla. Jag visste ju hela tiden att hon hade det i sig men att få se det, känna det och dansa med henne. Det är det bästa av allt ❤️ Jag har gett allt för att hamna här med henne och idag gav hon mig allt tillbaka. Bästa älskade Joy. Du får mitt hjärta att gå sönder av stolthet för det är för litet för att rymma allt jag känner för dig. Tack för att jag får dansa med dig ❤️

Rörd till tårar över min fantastiska hund och vad vi uppnått ❤️
Matchande outfits utan att ha planerat det innan 💛🧡❤
2 godkända resultat i rallylydnad nybörjarklass
Min magiska lilla Joy ❤️
Hon började leka bland alla andra helt självmant 😭❤️

0 kommentarer

Kommentera