Ny vecka med ljuvliga solstrålar mot huden. Äntligen börjar ljuset jaga ifatt mörkret och det är ljuvligt. Energin sprudlar in och det blir massa utehäng. I veckan checkade vi av 2 naturreservat i vårsolen. Underbart!

Fikapaus

Agilityhindrena har börjat komma fram och vi har dragit av några riktigt fina pass. Joker är anmäld till tävling i freestyle. Träningen med Whisky har kommit igång och livet leker eller?

Nästan iallafall. Mitt huvud kör massa katastroftankar och ångesten ligger som en bädd över vårblommor. Jag önskar jag slapp leva med den, speciella när den rusar i kroppen och inte låter mig va. Samtidigt är den längre bort än vanligt. Eller ja sen jag blev sjuk kanske är mer rätt att säga. Så det blir mycket tacksamhet, andningsövningar, meditation och närvaro för att ta bort udden. Man överlever ju ångest fast man kan tro att man inte kommer göra det när den är som närmast.

Jag är otroligt tacksam för så mycket och det är mycket fint som händer och kommer hända framöver. Och det kan med göra mig lite gråtmild just nu. Känns som hela jag är lite bräcklig och allt känns. MYCKET!

Annars idag blir det första liven i Whiskys träningsdagbok och i veckan väntar årets första SUP-tur. Vi kommer ju erbjuda att prova på det på vår Äventyrsdag. En dag jag ser riktigt mycket framemot. Nästan så jag börjar gråta igen. Haha som sagt lite blödig just nu 🙈 Lägger länk till dagbok och äventyrsdag nedan om man vill hänga på en eller två höjdar grejor.

Man ska lära sig mycket som valp och till framtida tävlingskarriär

Whiskys träningsdagbok. Från start till debut i agility och rallylydnad

Äventyrsdag med hund

Önskar dig som läser detta en fin dag ❤Kärlek /L

Kategorier: Okategoriserade

0 kommentarer

Kommentera