Nu har de små blivit hela 5 veckor plus några dagar eftersom jag har som standard att skriva blogguppdatering på måndagar. De är verkligen full rulle nu och det går åt en hel del papper, tidningar och rengöringsmedel här hemma 😅. De sober fortfarande mycket såklart men däremellan härjar de runt som små virvelvindar.

Vädret här hemma har blivit mildare så de har fått vara ute korta stunder. Första gången blev nog lite av en chock och de tittade sig förvånat omkring men sen var de på upptäcktsfärd i trädgården. Helst nära mamma eller matte gör extra trygghet.

De har också blivit fotograferade av bästa Selina Malik och bilderna blev så fina 😍 Några av dem kan man se här: https://www.instagram.com/p/CZpeuFUrZJM/?utm_medium=copy_link

De har fått knapra morot, haft lådor att klättra upp på i valphagen, fått skapa olika ljud och testat torrfoderkulor som jag lagt ut lite här och var som de fått leta upp. Bordskicket när de får maten blött måste vi fortfarande jobba på 🤣 Haha nä men skämt och sido klart man ska få gegga runt lite som valp.

Det mesta rullar på och jag försöker förbereda dem på livet hos sina framtida familjer och ge dem bästa förutsättningarna för att bli trygga individer. Nästan alla har fått sina hem valda utom lilla Bliss. Så har man hjärtat på rätt ställe, erbjuder ett aktivt hem och kan tänka sig utvärderade sin valp. Skicka ett mejl till mig på info@hstensgard.se

Nu ska jag ta ut karamellerna på lite lunch luftning i trädgården. Vi hörs. /L


0 kommentarer

Kommentera