42 dagar in och det slog mig nu att det är typ bara 20 dagar kvar. Hur hände det? Hur kan de små liven i Joys mage vara så nära?

Och med tanke på poff. Jäkla vad hennes mage växer. Börjar tro det är mer än 4 där inne så som hon börjar se ut. Midjan är borta, där är en rejäl kula och hon ser nästan rektangulär ut från sidan. Ska se om jag kan lyckas få en bild på det. Annars inget nytt. Lugnare och mysig som tidigare ❤

Kommit på ett till alternativ på valpkullstema, Downton Abbey. Tänk en liten Sibyl, Edith, Carson o Mary. Så gulligt! Nu kanske fördelningen blir lite annorlunda men ändå. Gölligt!

Känns mest som lugnet förre stormen nu. Jag läser på om valpning o valpar för att ha allt fräscht i minnet. Efter jul ska vi preppa för dem med bädd, valpningskit osv och sen är det bara att räkna ner. Skulle ju haft en egen kalender för detta. Lyxigt hade det varit. Eller ja lyxigt oavsett med valpar. Kommer bli som små smällkaramell. Längtar till 2022 ❤

Kärlek /L


0 kommentarer

Kommentera