Övriga medlemmar i huset sover och jag sitter och skriver för att rensa hjärnan. På senaste tiden har jag haft lite tvivlande tankar om min instagram och om den bidrar till något, vart jag är påväg och bara rent allmänt inte haft världens bästa självförtroende. Jag vet att dessa tankarna är helt naturliga och många drabbas av dem, visa mer än andra, oftare i visa situationer och perioder i livet. Just nu vet jag att det är för att jag ligger i en sårbar period som nybliven mamma där många bitar av livet ska falla på plats med en ny individ i familjen,. Hur det är lätt att känna sig otillräcklig på olika plan som mamma, fru, hundtränare och företagare.
Hur man kan må lite dåligt över sin instagram och undrar vad man gör för fel samtidigt som man inte vill prioritera bort tid med sin familj och någonstans hinna träna för att nå mål. Samtidigt som målen är totalt ointressanta utan det är tiden med hundarna man vill åt.

Och det jag egentligen vill säga är väl att det är okej att tvivla och vara lite vilsen så länge man inte fastnar där. Att man försöker hitta vägen igenom. Det är svårt, nej rättare sagt omöjligt att vara perfekt och det är tufft att prioritera bland saker man älskar att göra men det går speciellt om man sänker ribban alt väljer vilken man vill prioritera. För ska alla ligga på samma nivå kommer du gå sönder och då kan man plötsligt inte göra något.

Några citat som verkligen hjälpt mig i mitt lilla tankeliv.

Det är alltid värt att satsa på det man tror på, då har man alltid vunnit, även om man skulle förlora. /My Feldt

Action before perfecion. Progress before perfection. Life before perfection.

För det är viktigt att satsa, våga och tro, och allt behöver inte vara perfekt. Det viktiga är att göra. För fastnar man i perfekt blir lätt inget gjort. Bättre med perfekt operfekt och att strunta i världen utanför. Att följa sitt hjärta och se ens egna värde och kärleken från dem som verkligen betyder något.
Nu ska jag dricka mitt te, lyssna till åskan och andas.

Å du hamnar du i tvivel så är det ok så länge du inte fastnar utan letar efter vägen framåt. DU ÄR BRA, jag lovar.

Kärlek/ L


0 kommentarer

Kommentera