Idag börjar vår online-utmaning “JAG ÄR MODIG” och jösses vad jag är pepp! 😃 Sjukt roligt att så många har velat hänga på och jag är lite nervös över hur den kommer landa hos alla. Jag tycker den varit super rolig att göra och jag kan verkligen se hur kul man kan ha med sin hund i de olika utmaningarna. Sen kommer utmaningarna vara lättare för vissa och svårare för andra så var viktigt att ge bra tidsmarginal så alla förhoppningsvis ska hinna med att lyckas. Extra gött att vår samarbetspartner AlgGuttens är med och sponsrar med fint pris för någon vid målgång och att vi kommer ha små deltävlingar man kan vinna om man har tur. Hoppas det kan sporra för träning med små tävlingar längst vägen. Dessutom får ju alla en sjukt fin rosett! 😍

Ah! Asså jag är så galet glad över denna och har minst 3 online-utmaningar till i mig. Så hoppa denna håller hela vägen och att de som anmält kommer älska den lika mycket som jag.

Har man inte anmält sig än så löp och köp! Kommer bli galet så KUL 😃🤩😍

Jag är modig -onlineutmaning med hund 🙌🐕🙌

Kram på er /L


0 kommentarer

Kommentera