Som några av er kanske uppmärksammat så planerar vi för en shaping-föreläsning online. Datumet är nu satt och det blir den 14 mars 16:00-17.30 och kommer hållas via Zoom.

Jag ser SÅ framemot detta då jag själv ÄLSKAR shaping och använder det en hel del i min träning. Inte till allt men till en hel del.

Apportering är en av alla saker vi shejpat in ❤️

Kort förklarat är shaping en inlärningsmetod där hunden får tänka själv och vi belönar beteenden vi vill ha, oftast med hjälp av en klicker. För att komma till slutbeteendet vi vill ha så kräver vi långsamt mer och mer av hunden. Jag brukar se det som en stege med slutbeteendet jag vill ha högst upp och varje steg är delar av beteendet för att komma dit.

Vet man inte vad shaping är sen innan så säger jag häng med på föreläsningen och håller man redan på med shaping så finns alltid mer att lära.

I föreläsningen kommer jag dessutom visa våra första sessioner av inlärning på att åka skateboard för att man ska få se Joker och Joys väg med att komma dit. Bara det är ju spännande.

Så in och anmäl er och var med på vår föreläsning om denna fantastiska inlärningsmetod.

Ha det bäst!
/L


0 kommentarer

Kommentera