#52äventyr2021

Vi har fått vinter i Skåne. Snö och minusgrader flera dagar så att till och med sjöar har frusit ❄️ När jag la till att åka skridskor på äventyrs-listan så tänkte jag att det kommer bli i en ishall men när vi fick detta vädret så fick man passa på att leta fram ett par skridskor. Tack svärmor ⛸️

Efter lån av skridskor åkte vi till Lyngsjö. En liten sjö bakom kyrkan där vi gifte oss för lite mer än 5 år sen ❤️. Vi hade tur att någon annan varit där och borstat bort snön och att vi fick isen helt själva. Passade oss perfekt!

Vi tog oss en liten åkning. En kort sådan och jag kände mig i sån SJUUUK obalans. Minns inte när jag åkte skridskor sist och inte lätt med magen men vi hade det väldigt roligt. Skrattade, sjöng “Let it go” och njöt av en vacker himmel.

Efter den lilla åkturen fick hundarna springa på isen. De hade godissök under tiden vi åkte. Sen packade vi in oss i bilen igen. Tog vars en ostmacka och drack varm nyponsoppa.

Inget långt äventyr men ack så mysigt iallafall. Det behöver inte vara stort för att vara bra ❤️

Kram på er! /L


0 kommentarer

Kommentera