Målarfärg, canvasdukar och penslar samt lite godis så är ni kittade att måla.

Mästerverk nr 3 🎨

Vi körde olika varianter av målning och det var väldigt roligt om än något kladdigt så se till att lägga ut tidningar, kartong, ett lakan eller något annat som ni kan vara på när ni målar. Vi använde oss av en gammal yogamatta.

Sen är det bara att välja hur ni vill göra er målning. Jag valde ut några färger och doppade en pensel i som jag sen gav till Joker. Här fick han hjälpa till att dutta med penseln på tavlan men också släppa pensel på duken. Inte helt lätt men gillade det minimalistiska motivet han skapade.

Joker i målartaget ❤️


Sen var det Joys tur och hon fick prova en annan metod. Först kletade jag ut några droppar med färg på duken, sen la jag försiktigt dit en plastpåse jag kletat barnmat på och la över duken. På så sätt kunde hon slicka i sig maten och samtidigt påverka färgpluttarna undertill. Något mer färgglatt men hennes tavla blev inte så dum den heller.

Förberedelser för mästerverk 🖌️
Tada 💙

Nr 3 körde vi tassavtryck som blev något abstrakta. Misstänker att vi fick för lite färg på trampdynan men tyckte ändå den blev fin. Både Joy och Joker fick sätta dit sina tassavtryck.

Jag hade först tänkt att jag sen skulle måla dit deras konturer av deras ansikten på tavlan de gjort men har efter vi målat inte bestämt mig om jag ska göra det eller ej. Så vi får se om jag modifierar dem eller låter dem vara.

Att måla med hundarna var ett av våra äventyr för 2021. En lista jag älskar att få checka av och kan varmt rekommendera er att göra. Så kul att ha små äventyr att se framemot.

“Ni kan kalla mig Picasso”

Jag hoppas ni blir sugna på att måla och glöm inte att använda en snäll färg för din fyrbenta pälskling <3
/L


0 kommentarer

Kommentera