Påskevent på gården ! Kjell tar hand om paketen som Frasse var så duktig att hitta.

Kurser avslutas och nya börjar och det bästa med kurs är att följa deltagarnas resa från start till mål. Så många härliga hundar och människor jag får äran att coacha, ÄLSKAR ?Idag la jag dessutom ut nya kurser bla en helt ny kurs för oss, rallylydnad nybörjare del 2 efter förfrågan från er ?. Ska bli så kul att arrangera den och se hur den tas emot. Perfekt för dig som kan grunden men vill bli ännu bättre i nybörjarklassen. Du hittar mer info om den här https://hstensgard.se/events/rallylydnad-nyborjarkurs-del-2/ kommer bli KALAS tror jag ?

Avslutning på valpkursen med kroppskontrollsövningar och mini prova på i bla agility och rallylydnad

Annars så jobbar vi stenhårt på gården. Nästan bokstavligen ? Vi plockar sten, harvar och gör allt vi kan för att få en ny fin agilityplan. Längtar ihjäl mig! Vårt nya tak på stallet är dessutom på plats, vi gallra skog och fixar bättre boende till hönsen. Fullt ös som vanligt alltså ?Minus alla tävlingar som inte blir av i corona tider men det kommer tillbaka. Ser det som massa tid här hemma för alla projekt och det är ej fy skam. Imorgon blir det dock hundutflykt. Joy ska göra bph. Rysligt spännande ?

Nya spårkursen och spårdagar på hemsidan!

0 kommentarer

Kommentera