Kommer bli lite mer reser under 2024 för både jobb och tävling. Jag ska upp till Adelsö i maj för klinik i Heelwork to music. Vilket ska bli super roligt att hålla i 😃

Det kommer bli västkusten strax utanför Göteborg och Kalmar för tävling. Och jag är sugen på någon längre resa till norr men inte valt vilken än. Har man någon rolig tävling i agility, freestyle eller htm som man kan rekommendera så får man gärna skicka till mig. Vill på roliga tävlingsäventyr. Bonus med vackra miljöer runt omkring och om det finns kul saker för barnen i närheten 😊

Och är man sugen på föreläsning i “Från prestationsångest till tävlingsglädje” eller “Stärkt motivation för hundtränare” så kan man mejla mig på info@hstensgard.se

Två ämnen jag brinner för, har mängder av tips och knep att dela med mig av och kan hjälpa dig med 🙌

Vore superkul att landa på fler ställen i Sverige i år och föreläsa men även tävla på 😊


0 kommentarer

Kommentera