Målet var en långritt under hösten 2023 men vi var inte redo så siktet är inställt på hösten 2024. Känner oss mycket mer redo och planen är att dokumentera resan från start till slut. Exakt på vilket sätt är ännu inte bestämt. Så säg gärna vad du tycker. Ska jag köra blogg, instagram eller youtube eller kanske en kombo av dessa?

kag känner att jag har massa material och ideer för rörligt material men tiden och prioriteringar ställer till det. Men känns som något jag vill prioritera upp. Känns liksom roligt att lära sig mer om och göra.

Men tillbaka till ridturen. Planen är en ridtur Tur & Retur till min mormor och jag har lagt en ungefärlig slinga för turen och den känns riktigt bra. Exakt etapper för vila osv är inte bestämt än dock.

Så vad behöver vi lägga fokus på för att få till det?

  • Kondition för samtliga. Jag, Tyra och Whisky
  • Se över utrustning. Vad saknar vi?
  • Viktminskning. Jag behöver ner för minskad belastning på Tyra och ge utrymme för packning.
  • Sätta ridslingan mer exakt.
  • Kommunikation mellan oss tre. Plus övertränad stopp, nära och hit.
  • Träna in att Whisky kan vara på Tyra.

Det är början sen behöver vi säkert komplettera och såklart gå in på mer detaljer men känns jäkligt kul och drömmigt 😍

Långritt i Australien 2011. Jag sitter på hästen påväg ner i vattnet. Det var en resa jag aldrig kommer glömma! Vi såg vildhästar, hittade en hund som försvunnit i bergen, sov i tält, upplevde fantastiska vyer, åt mat över öppen eld, tog oss över stora vattendrag, såg magiskt vita träd och räddade ett föl vars mamma dött. Var som taget ur en film och allt med ett gäng härliga människor och hästar ❤️


0 kommentarer

Kommentera