“I söndags fick jag uppleva en dröm jag haft sedan barnsben. Att någon gång rida min egna häst och ha med min hund på turen. Det var så MAGISKT och kunde se lilla jag skutta runt av lycka. Att jag tog mig hit! Det har varit mycket arbete, sparande och träning för att ta mig hit. Men jag lyckades och nu öppnas nästa mål upp. Att ta en långritt över en del av Skåne tillsammans. #reslövturoretur . Jag vibrerar typ när jag tänker på det för det kommer bli en sån häftig upplevelse ❤️”

Detta skrev jag sommaren 2022 och i år håller jag på att sätta alla detaljer för ritten. Whisky tränas i kondition, viktiga kommandon och följsamhet. Jag laddar upp konditionen och att tappa vikt. Tyra har konditionsträning på schemat och att gå igenom olika passager som tex vattendrag. Även att ha en hund på ryggen tränas hon i och ja Whisky med för den delen. Att vara uppe på hästryggen. Utrustning ses över och fixas, turen läggs och jag försöker dokumentera. Planen är en youtube-serie och sen blir det ju lite uppdateringar här och på instagram med såklart. Ett halvår till sen ska vi vara redo och det ska bli så spännande att ta sig en bit över Skåne på hästryggen med en hund vid min sida ❤️


0 kommentarer

Kommentera