Invigningen av belöningsboden blev en strålande dag och det var massa leenden och glada svansar som gick aktiveringsslinga, provade olika hundsporter och shoppade loss.
En RIKTIG höjdardag!

Öppettider för de sista dagarna av 2022 är:
21/12 11-20
31/12 11-15

På Nyårsafton kommer vi ha aktiveringsslinga, sökövningar och rallylydnadsbana uppe så man kan aktivera hunden hos oss. Allt för att hunden ska få bättre förutsättningar för kvällens firande med en trött kropp och knopp. Dessutom med möjligheten att köpa gotte i butiken att mumsa på under 12-slaget.
Så gör jag själv med mina hundar. Har dem välrastade, mentalt aktiverade, stannar inomhus med musik, har gardiner för fönsterna och strax innan 12 får de ett gott ben eller en fylld aktiveringsleksak att tugga och/eller slicka på (lugnande aktivitet). En välfungerande metod som jag la upp efter att min samojed Gizmo hade det väldigt jobbigt med smällare och det fick oss att klara oss genom nyårsafton utan större rädsla och obehag. Och även om varken Joker, Joy eller Whisky i dagsläget verkar vara bekymrade över skott och smällare så vill jag ge dem den bästa upplevelsen och undvika att de blir rädda inför framtiden.

Nu när vi närmar oss 2023 blir jag så taggad på Årsresumé och nya mål men tänker att det får vänta till nästa vecka även om det mesta redan är nedskrivet.
Tycker det är en mysigt att planera inför det nya året och sätta fröna inför det man vill ska få blomma 2023.

Har du satt några mål eller drömmar? OCH vill du se något mer hos oss? Det gäller allt från kurser, läger, event, ämnen på bloggen mm. 😀

Nu ska jag dricka glögg!
Ha det bra därute <3
/L


0 kommentarer

Kommentera