Den 16 september sprang vi K9 biathlon Skåne och det var så jäkla roligt! Det var 3 året för mig på 5 km sträckan men detta året tillsammans med Kjell. Förra året sprang han juniorloppet på 1km så han växlade upp rejält. Men shiit vad duktig han var. Testade nästan alla hinder, sprang mer än 2/3 och hade Joy fram till sista sträckan. Han var grym och jag var så stolt hur han kämpade på hela loppet igenom.

Stämningen vid loppet är alltid så fantastiskt med. Massa hejarop, leenden och glädje. Det är verkligen skit roligt. Vår minsting Karla sprang i år sitt första lopp på 1 km blott 2 år gammal. Jag såg tyvärr inte det då jag och Kjell sprang vårt lopp, men Philip berättade hur hon sprungit hela vägen, gjorde hinder och kötta på. Sån cool unge!

Vi kommer köra loppen igen men nästa år har jag även själv tänkt arrangera ett k9 lopp. Jag har tänkt på det länge och första tanken såddes på en marknadsföringskurs för snart 10 år sedan. Sen har den kommit och gått men 2024 tänker jag att nu får det bli av.

Våren 2024 så kör vi. Vårt första K9 biatlon lopp. Hur många är taggade på det? Jag är sjukt TAGGAD ska ni veta 😍


0 kommentarer

Kommentera