Min stora målsättning och mantra för 2023 är att ” Sträva mot kraften och glädjen och låta saker gro”.
Med det tänker jag inga direkta nya projekt utan så av de frö som är satta och avsluta sådant som är startat. Det viktigaste för mig på många plan men speciellt i hundträningen är att glädjen ska gå först. Sen har jag mål i den som jag kommer jobba mot men de får aldrig ta platsen från glädjen.

Joker

Wadsteinas Joker


– Ta diplomet i FS2 (har 1/3 i dagsläget)
– Starta i FS3 (vi behöver skapa ett program och hitta musiken)

– Ta diplomet i HTM2 (har 2/3 i dagsläget)
– Starta i HTM3 (vi har ett program och behöver se vad det ger oss)
– Samla SM poäng i HTM
Vi gjorde debut i HTM våren 2022 och jag vill se hur långt vi kan nå. Vi båda älskar HTM träningen och jag ser det som sjukt bra erfarenheter och roliga äventyr för mig och Joker att åka på. Att komma i närheten av en SM plats vore SJUKT HÄFTIGT!

– Rallylydnad Mästarklass ta sista certet för championatet
Rallylydnaden ligger på andra plats i tävlingsväg om det är HTM tävling samma helg men att ta det där sista certet känns inte långt bort och vi hoppas få allt att stämma på planen.

– Lydnad Startklass
Jag har med denna för det är lite av min nemesis att ta det där jäkla diplomet för jag vet att vi har det i oss. Men samtidigt är det inte högprioriterat och vår sista lydnadstävling kändes så bra så vet inte om jag vill gå in och riskera den känslan. Om det är värt det. Så här funderar jag fortfarande men jag vill ändå ha med den på mållistan av året.

Joy

Joy v Rogici


– Debutera i Rallylydnad Fortsättningsklassen

– Diplom HTM 1
Vi har skapat ett program som jag har så bra känsla för och jag tror vi kan ta oss långt med.

– Agility hopp 1
Samla pinnar och kunna starta klass 2 nästa år.
– Agility agilityklass 1
Samla pinnar och kunna starta klass 2 nästa år.

– Göra en utställning

– Anlagsprovet i viltspår
Joy älskar att spåra och jag borde låta henne få jobba med nosen med. Så planen är minst anlagsprovet sen får vi se om vi hinner och har möjlighet att starta i öppenklassen.

Whisky

Ljusglimtens Whisky


– Avelsutvärderas
Höftledsröntgas
Ögonlysas
BPH
Vallanlagstest
Ställas ut

– Debutera i Rallylydnad nybörjare med sikte på 3 godkända och diplomet

– Debutera i HTM

– Debutera i Freestyle

– Debutera i Ag hopp1
– Debutera i Ag agility 1

Whisky har mycket på sin lista men jag har få resultatmål utan jag vill ge han erfarenheter, att vi ska se vad vi behöver stärka och ha jäkligt roligt ihop.

Jag och lilla gården

– Vidareutbildning inom hund
Kommer gå 2 instruktörsutbildningar 2023

– Fortsätta mina studier för en kandidatexamen

– Göra klart 10 st av mina påbörjade projekt. Mer om dom när de checkas av 😉

– Springa milen

– Bara använda mig av kläderna i min garderob, inga nyköp!

– Införskaffa fler agilityhinder till gården

– Införskaffa en spegel till träningsplanen (perfekt tex för positionsträning)

– Långritt Reslöv T/REn hel del mål och drömmar men jag känner ingen press. Det är mycket i livet som ska klaffa med familj, träning och arbete. Men jag ser framemot att få testa våra färdigheter på tävlingsplan. Se nya platser och att jobba mot våra mål och för att lyckas har vi fokusområden, träningsschema och delmål. Så här är bara grovplaneringen över året och jag kommer utvärdera hur det går varje kvartal är tanken. Så välkommen att följa med på vårt 2023. Ett äventyr väntar 😀

/L

0 kommentarer

Kommentera