Som ni kanske vet så har vi jobbat sen i början av året med vår lilla butik.
Nu äntligen börjar vi se slutet på resan och jag är TAGGAD till tusen på invigningen som är satt och planeras för fullt.
Planen är att släppa datumet till helgen så ni kan boka in det i kalendern för då blir det kalas!

Vi kommer ha vårt sortiment av AlgGuttens produkter och leksaker från Doggie-zen, MEN MYCKET MER! Sen får vi se om vi kommer ta in något mer efterhand. Eftersom att butiken inte kommer vara den största och jag brinner för att stötta svenska företag och svenska produkter så kommer fokuset vara där. Tanken är också att släppa våra tröjor till försäljning men här letar jag fortfarande efter ett bra alternativ.
Tröjorna är “spring med hjärtat”, “run with your heart” och “hundar räddar liv”. En del av intäkterna på dessa ska ju gå till välgörande ändamål. Butiken kommer även fungera som en mindre lokal till visa vinteraktiviteter och en bra plats för alla mina hundböcker. Som jag dessutom funderar på att köra någon form av utlåning på om jag kan komma på ett bra system.

Är det något annat ni vill se i butiken så säg till.
Så jäkla kul vi snart närmar oss invigning!
Se bild nedan för hur det ser ut just nu.
/L

Status just nu
Mitten
Före

0 kommentarer

Kommentera