De flesta kurserna börjar avslutas och jag har blivit så bortskämd med fina presenter från mina fantastiska kursare ❤️. Det är en sådan glädje att följa alla ekipage och deras utveckling oavsett om det är i agility, rallylydnad, grunder eller relation och samarbete från små valpar och upp.

Jag har hållit det lite lugnt på eventsfronten i år. Dels pga studier och avslutad föräldraledighet men också pga pågående projekt och för att vi har börjat röja i vår skog. Vilket begränsar våra ytor något. Men jag kände att vi måste få in lite roligheter i höst. Så därför har jag nu planerat för 3 eventdagar som man kan läsa om nedan 🐕

Spårning med spökjakt 👻. Den 6/11 kl 13 blir det jakt på spöken i skogen. Du och din hund kommer följa en bus eller godisslinga där spökena gömmer sig. Hittar ni alla spökena får ni hämta ut en smaskig godispåse. Pris 100 kr. Begränsat antal platser. Spökena är väldigt snälla och ofarliga.

Rallylydnadsbana med halloween-tema 🎃 Den 31/10 kl 19.00 bjuder vi in till träning i nybörjarklass med spöken och gastar. Perfekt för dig som vill ha en rolig kväll eller vill ha extra störning. Pris 100 kr.Begränsat antal platser.

Doga under stjärnorna vid lägerelden. Landa och ladda batterierna tillsammans med hunden framför brasan. Vi mediterar, gör avslappningsövningar och hämtar ny kraft inför vintern. Den 15/11 kl 19.00-20.30. Pris 100 kr. Begränsat antal platser.

Vill du vara med på något eller alla eventen ovan. Mejla din anmälan till info@hstensgard.se eller smsa 0703 44 77 92.

Vi ses 🐾🐕

/L

Missa inte vår lekutmaning för en ännu roligare höst med din hund 🐕

Läs mer om lekutmaning här Online: LEKUTMANING


0 kommentarer

Kommentera