Online: LEKUTMANING

Description

Vill du öka fokuset, bygga relation och förbättra minnet tillsammans med din hund?
Då ska du läsa vidare om vår nya onlineutmaning som är inspirerad från tidigare “Jag är modig utmaningar” med hund som bidragit med ökat självförtroende och en djupare relation med vår vän hunden.

Välkommen till vår Lekutmaning där vi leker, utvecklar belöningar, lär in roliga tricks och utmanar oss i olika övningar. I utmaningen ingår 10 stycken olika övningar skapta för att du och din hund ska ha en rolig stund tillsammans, förbättra ert samspel och relation samt leka er till färdigheter inom fokus och impulskontroll. Tillsammans med leken kommer vi även förbättra minnet (HUR COOLT!) och fysiken.
Lek är ett fantastiskt verktyg och i denna utmaningen kommer vi jobba med framförallt lek men även lära in några nya färdigheter som ni kommer kunna ha fantastiskt roligt med!

I utmaningen ingår ett pris för alla de deltagare som klarar alla 10 övningar. Utmaningen har en Facebook-grupp där du kan publicera dina bidrag, få extra boost och vara med i små tävlingar längst vägen men det funkar också att mejla in bidragen till oss och vinna sitt lekutmaningspris.

För visst vill du stärka relationen till din hund och ha en rolig höst tillsammans?
Svar JA! Tryck på anmäl och häng med i höstens busigaste utmaning med din hund.

Event Utgått
Antal Platser 100 (100 Kvar)
  • Hemma

Event Schedule Details

  • 26 oktober, 2022 10:00   -   26 december, 2022 23:59
Dela detta Event
Lägg till i din kalender