Ikväll är det dags för ny hundpromenad med Arken Zoo i Kristianstad.
Jag har några riktigt roliga övningar med mig den här gången och Joy ska med och dema.
Kommer bli kul att se vad hon tycker om det. Hon har växt så mycket på sista tiden och det känns som vi tagit så många steg fram i vår träning. Hon tar för sig och vågar, vilket är så stort och hon börjar kännas som sig själv igen.
Jag har anmält oss till vår debut i rallylydnad och jag ska spana på agilitytävlingar ikväll. Jag tittade snabbt in på https://agilitydata.se/ häromdagen och vet jag tyckte det såg lite tomt ut och att jag var osäker på hur mycket som krockar med annat. Men ut något till i år ska vi. Måste ju utvärdera hur långt vår träning har tagit oss i tävlingsmiljö.

Men nu ska jag packa ihop smarrigt godis och leksak, dagen till ära Joys älskade tulpanboll.
Kanske ses vi om en liten stund och går en trevlig promenad tillsammans? 🙂
/L

Joy som liten bebis <3

0 kommentarer

Kommentera