Vårt första sommarläger med hund någonsin och vilken fantastisk feedback vi har fått. Jag och Philip går här hemma helt höga av all kärlek och beröm från alla deltagare. Vi älskade att arrangera denna helgen och att få höra av samtliga deltagare att de vill komma igen och redan vill boka in sig på nästa års läger är ju mer än pricken över i:et. Jag saknar ord!

Just detta lägret var en mix-variant med belöningsutveckling, kroppskontroll, spårning, rallylydnad, mentalträning och en hinderbana inspirerad av k9 biatlon och berikning. Det blev många härliga samtal, delningar av livserfarenheter och stunder av mys. På lördagskvällen blev middagen i skogen och de som orkade vara kvar efter en fullspäckad dag med hundträning stannade på biomys.

Vårt mål med helgen var att inspirera och ge det där lilla extra och jag tror verkligen vi lyckades med det efter alla fina ord vi fick till oss. Att få höra “vi vill inte åka hem” det gör mig nästan gråtfärdig för det betyder att vi lyckades skapa det vi ville. Att gå från en tanke, till planering, utförande och få så bra respons. WOW!

Tack, tack, TACK! Till alla er underbara deltagare som var här med era fantastiska hundar. Vilket gäng! Vilken känsla ni hade med era hundar och tack för ni skapade magi tillsammans med oss.
Tack för allt! På återseende <3

Kärlek /L

Våra andra läger hittar ni här
Agilityläger med EXTRA allt!
Inspirationshelg i september med din fyrbenta vän

Nedan kommer några av alla bilder från lägret ❤️


0 kommentarer

Kommentera