Kjell har sommarlov och mina arbetstider har förändrats. Så det kan ta lite längre tid innan man får svar här och där eftersom att jag försöker vara mer ledig med båda barnen. Lite arbete blir det ändå med kurser (älskar), kreativa idéer för framtiden (go hjärnan go), Whiskys träningsdagbok (så rolig att dokumentera i och dela vår resa till deltagarna) och fixa inför sommarlägren. Nästa vecka är första ut och det ska bli så jäkla roligt att köra massa hundträning, föreläsningar, ha lägerhäng och bara i princip andas hund i 2 dagar. Jag har fått frågan om det kommer fler läger och jag kollar på datum för ett sista läger i år, lutar mot september. Det kommer bli ett mixläger som det första vi kör nu i juli om det blir av. Jag har ganska fulla helger redan med tävlingar, utbildningar och kurser så jag lovar inget än. Men är man intresserad så rekommenderar jag att man mejlar mig på info@hstensgard.se för att ha förtur till platserna.

Vi hoppas också kunna slå till med en sensommarfest med butiksöppning. Det har stått lite still i bygget men vi har ett mål och mer om invigningen kommer när vi närmar oss. Men det kommer bli erbjudanden, prova på några utvalda hundsporter, föreläsning, försäljning och kalas. För klart vi ska fira att vi öppnar vår lilla butik med buller och bång!

Önskar er en skön vecka.
/L

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Kommentera