Jösses vilken helg det varit! Fullt ös rätt in i kaklet och igår var jag så galet trött. Återhämtning is key för idag är allt mycket bättre och energin har rättat till sig. Glad jag har världens bästa kursare som ger mig så mycket glädje med så när jag var nästan helt tom på energi i söndags efter workshopen dagen innan så höll de mig igång. Så lycklig över alla er som kursar hos oss och som vill ha event här ❤

I lördags var det som ni kanske förstår full rulle. Från tidig morgon till sen kväll men jag har sett några sneakpeaks på bilderna och alla var så glada på lördagen så det var helt klart värt allt jobb. Vi hade ju en magisk djurfotografering workshop här med fotograf Selina Malik. Vi var värdar för eventet så vi såg till att allt rullade på, att de höll sig mätta och belåtna och kunde ta massa fina bilder. Joker, Frost, Whisky och Tyra här på gården stod modeller tillsammans med Julia, Emma och Tim. Hoppas få lite fler bilder att kunna visa er men det finns några bilder bla här Magiska djurbilder i ett hav av vitsippor för en levande landsbygd och på Selinas Instagram http://instagram.com/fotografselinamalik

Foto Selina Malik

Hoppas vi kommer kunna ha fler events i framtiden. Det är ju så roligt att hålla i och man blir ju extra taggad med när man får så fin feedback med över lokalen, miljön och stämningen. O över ens duktiga djur ❤

Lägger lite bilder från helgen och från förberedelserna. /L

PS vill du ha en workshop, hundkalas eller något annat event hos oss. Skicka din förfrågan till info@hstensgard.se

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Kommentera