Nu har sonen påsklov och jag har lovat mig själv att ta en mini semester. Vi ska åka på utflykter, pyssla och göra mysiga saker hela veckan. Helt ledig är jag inte men det jag kan pausa tex kursplanering och administrativa uppgifter får vänta. Kvar blir några härliga kurser och privatlektioner så vi har gott om ledighet i vilket fall. Det är det svåraste med att vara egenföretagare. Att ta semester. Det är så lätt att “Jag ska bara” och sen sitter man där i sin kreativa hörna och skapar och är fast. Min hjärna är lite som en popcornsmaskin med och kan sprudla idéer och där gäller det för mig att fånga dem, välja och hålla kvar. Annars är det lätt att jag står där med massa halvfärdiga projekt. Just nu är mitt huvudfokus vår nya inkallningskurs online. Här ska det BOOSTAS inkallningar!!
Vill man med i kölistan och få förtur när den släpps så ska man mejla info@hstensgard.se

Annars har vi varit på tävlingsdebut i Freestyle mer om det kommer i ett eget inlägg. Tänk som ett litet reportage. Mysigt eller hur? Jag var ganska nervös innan eller pirrig är nog mer rätt ord. Första gången i en ny sport. Sista dagarna in låg jag och tänkte på ändringar i programmet och fick hejda mig från att ändra saker. Nu är det detta vi har. Vi måste testa det. Se hur det går och vart det tar oss. Hur det gick? Det får ni läsa om senare 😉

Kärlek! /L

Joker i aprilväder <3

0 kommentarer

Kommentera